tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kuorintoja ja suihkugeelisuosikki!

Purkkien ja purnukoiden vähennysoperaatio jatkuu taas.


Loppuun kuluivat Avonin Planet Spa Afrikan Sheavoi -vartalonkuorinta, joka on ollut enemmän tai vähemmän käytössä jo liki vuoden!!! (Etkö usko? Vilkaisepas tänne!... ja tänne!) (Ai niin, tuossa ekassa postauksessa esitelty toinen Avon-kuorinta on myös loppu ja se oli tosi jees!) Mutta loppuarvio Afrikan Sheavoista: Ihana, ihana, ihana! Mutta purkki vei hermot. Tarvitsin miehen apua välillä, että sain sieltä ulos yhtikäs mitään, joten ehkä jo sen takia en enää ostaisi kyseistä tuotetta. Mutta tuoksu oli ihana, makea ja naminami! Kuorinta itsessään oli tehokas ja vei varmasti saunan jälkeen kaikki kuolleet ihosolut viemäriin. Että lisää ottaisin, jos jossain toisessa purkissa saisin.

Sitten kulutin loppuun myös Yves Rocherin vadelmasuihkugeelin, jota tuossa helmikuussa jo vilautinkin. Tästä ei voi vaan sanoa mitään muuta kuin ihan jees, mutta ei se kyllä näin suihkugeelinä kauheasti toiminut vaahtoavuuden kannalta. Kuitenkin kun liki tyhjään purkkiin suihkutin vettä, että sain loputkin geelit käytettyä, niin kyllähän se vaahtosi. Kokeilaahan tätä siis kylpyvaahtona! Itselläni ei ole kylpyammetta, joten en voinut tätä ominaisuutta testata. Noh eniveis, tuoksu oli jees, muttei mikään tajunnanräjäyttävä... All in all, ihan ok!


Pitihän sitä sitten tilallekin jotain saada. En löytänyt kaapeistani muuta suihkugeelin virkaa täyttävää kuin Bottega Verden purkin, joten vaihtoehtoja ei ollut. Tosin kyseessä ei todellakaan ollut mikään huono vaihtoehto. Vartaloa kuorimaan pääsi aikoja sitten tilattu Avonin Kuolleenmeren mutaa sisältävä tökötti ihan vaan kasvonaamion kaveriksi!


Nyt käytössä oleva Bottega Verden tuote on siis Argan ja Iiris ravitseva ja hellävarainen kylpy- ja suihkugeeli, jota tätäkin voisi kylpyveteen sekoitella, jos ammeen omistaisi. Täytyy sanoa, että ensifiilikset olivat luokkaa "näyttää ylelliseltä, mutta ei satavarmasti vaahtoa, voi nyyh". Mutta nyt seuraa hehkutusta: a) tämä vaahtosi ihanasti, b) tämä tuntuu iholla ihanalta, siis niin silkkisen suloiselta, että voi JEE ja c) tämä jättää ihon pehmeäksi, mitä en voi sanoa varmaan mistään aiemmin kokeilemastani suihkugeelistä!!!! En ole koskaan ihastunut mihinkään suihkugeeliin niin, että mietin jo muutaman ensikokeilun jälkeen, että tätä pitää tilata lisää.

Siis KOSKAAN vastaan ei ole tullut suihkugeeliä, jonka olen heti mielessäni listannut ykkössuosikikseni. Minulle on aina ollut aivan sama, mitä purkkia kokeilen, mutta nyt tuntuu, että tätä pitää tilata lisää! Ajattelin kaiken lisäksi, että tämä varmaa maksaa 20 e, mutta ihan sama, mutta ei. Muisti teki tepposet, sillä eihän tämä maksa kuin 7 e ja kyseessä kuitenkin tuju 400 ml purkki, jonka loppu ei todellakaan häämötä vielä pitkään aikaan muutenkaan. I'm in loooooove <3


Olen tykännyt kaikista kokeilemistani Avonin Planet Spa -vartalonkuorinnoista eikä Dead Sea Minerals -kuorinta tee poikkeusta. Ja parhaimmillaanhan nämä kuorinnat ovat näissä tuubimallisissa viritelmisttä. Tämäkin kuorinta on ihana. Paljon kuorivia rakeita, jotka ihan varmasti kuorivat kaiken kuolleen solukon pois. Edellinen kuorintahan oli sekin Avon, mutta se oli supermakealta tuoksuva, joten siinä mielessä tämä tuo vaihtelua, sillä tuoksuja kammoavatkin voivat varmasti tällä kuoria. Ei siis mikään vahva tuoksu todellakaan kyseessä. Me like this också! Tämä siis käytössä tällä hetkellä ja varmasti tästä riittää iäisyyden, vaikka yritänkin tuhlailla tuotteitani pikavauhtia.

Eivät ne loppuneet ja vaihtuneet tuotteet päättyneet vielä tähänkään, joten yritänpä jatkaa vähennysoperaation päivittämistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!