perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kirsikasta papaijaan

 

Niin se vain loppui ja äkkiä loppuikin. Voitelin kroppaa Bottega Verden kirsikkaisella vartalovoiteella, josta riitti ehkä pariksi viikoksi koko vartalon pehmikettä. Hintaa tällä tuotteella on 12 euroa, joten verrattuna moneen muuhun voiteeseen tämä on tietysti aika tyyris tapaus. Kuitenkin tässä oli niin paljon kaikkea ihanaa tungettuna yhteen upeaan, vaaleanpunaiseen pakettiin, että eivät ne rahat nyt ihan hukkaan mene, jos tämän ostaa.

Ensinnäkin koostumus: pehmeä, kermainen suorastaan... Kun levittää iholle, niin iho tuntuu heti ihanalta ja samettisen pehmeältä. Tästä tulee yksinkertaisest hyvä fiilis!

Tuoksu on miellyttävä, mutta ei liian voimakas, joten siitäkin vain plussaa. Ja lisäksi tämä vielä imeytyy nopeasti, joten vaatteet voi lykätä päälle melkein saman tien.

Ah, ihana.

No, korviketta piti tietysti metsästää, joten päätinpä palata tuttuun papaijan tuoksuun.


NatuViven hiusihanuudet loppuivat juuri, mutta kokeillaanpas nyt, miltä saman papaijasarjan vartalovoide tuntuu. Plussapalloja tulee heti ainakin pumppupullosta. Enpä muistakaan, olenko kovinkaan usein päässyt käyttämään pumppupullossa olevaa kroppavoidetta. Katsotaan, mitä tällä saa aikaiseksi!

2 kommenttia:

  1. Voi sinäkinkö olet ostanut Natuviven vartalovoiteen! Itsekkin olen niin ihastunut näihin. Kerrohan sitten mitä tykkäsit. Voisin vaikka veikata ettet joutunut pettymään ainakaan voiteen tehon takia. Kosteuttaa kyllä kaikista kuivemmankin ihon! :)

    VastaaPoista
  2. Beauty Box: Hei, mulla oli jäänyt vastaamatta tähän kommenttin, mutta oikeassa olit :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!