torstai 21. huhtikuuta 2011

Papaijapari ja tehokas(ko) tehohoito

NatuViven sampoo ja hoitoaine -pariskunta tuli tiensä päähän ja täytyy kyllä sanoa, etten koskaan ole ollut näin positiivisesti yllättynyt apteekin tuotteista. Ja nyt en puhu reseptilääkkeistä, vaan nimenomaan kosmetiikkapuolesta. Tykkäsin kovasti.


Sampoo vaahtosi mukavasti ja pesi hiukset todella hyvin. Ei myöskään latistanut kutreja, vaan piti ne sopivan tuuheina. Myös papaijan mahtituoksu oli ehdotonta plussaa... Ja klikattavat korkit olivat kummassakin törpössä loistavat!

Hoitoaine hoiti hommansa, mutta niin kuin seuraavankin tuotteen kohdalla tulee huomioiduksi, niin en koskaan innostu hoitoaineista tai tehohoidoista siinä määrin kuin sampoista.

Mutta... ja tämä on iso MUTTA... ehkä ensimmäistä kertaa koskaan sain kulutettua sampoon ja hoitoaineen suht samaan aikaan loppuun. Yleensä hoitoainetta jää vielä puoli purkkia. Päättelin tämän johtuvan siitä, ettei tämä NatuViven hoitsikka ollut mitään erityisen täyteläistä, vaan pikkaisen litkumpaa, joten sitä tuli myös laitettua enemmän kerrallaan.


Eli myös 4R:n vahvistava tehohoito kohtasi loppunsa ja vaikka tuote olikin jees, ja tykkäsin kyllä, niin ei minulla silti ole sen kummempaa sanottavaa siitä.

Minulla on siis hoitoaineiden ja tehohoitojen kanssa vähän se ongelma, etten oikein huomaa koskaan mitään suurempaa eroa. Siis luultavasti niistä on paljonkin apua esimerkiksi sähköisyyden poistamisessa, hiukseni eivät ole lainkaan sähköiset olleet NatuViven ja 4R:n käytön aikana, ja varmasti osa kiitoksesta kuuluukin niille. Pipokaudella hiusten epäsähköisyys kun tuskin on mikään takuuvarma juttu. Ja toki kaikki hoitoaineet ja hiusnaamiot sun muut auttavat ihan älyttömän paljon kosteiden hiusten kampaamisen kanssa. Mutta siis kaikki tuotteethan näin tekevät, eikö? (Laitan toki hoitoainetta joka pesun yhteydessä, joten en edes tiedä, millaiset hiukset olisivat ilman.) Mutta pointti on siinä, että kaikki ne tekevät vähän samaa. Kaipaisin jotain vau-faktoria.

Oletteko siis törmänneet johonkin erityisen hyvään hoitoaineeseen, tehohoitoon tai hiusnaamioon, jonka vaikutuksen oikeasti huomaisi? Ja millaisia vaikutuksia te kaipaatte hiustuotteilta? Itselläni on kaappi täynnä erilaisia hiustuotteita, jotka lupaavat vaikka mitä ja eri asioita, mutta silti tämä kyseinen hiustuoteryhmä jotenkin vaan tuntuu olevan samasta muotista väännetty. Osaako joku oikeasti erotella hiuksistaan, että nyt tämä vaurioituneiden hiusten tuote auttoi tuolla ja tuolla tavalla ja tämä tuote kosteutti tällä tavalla?

Tässä kuitenkin linkki laadustaan tunnettujen hiustuotteiden pikkuparatiisiin:

Laadukkaat tuotteet hiustenhoitoon Hiusverkko.fi:stä
Tigi, Redken, Fudge, SIM ja muut huippumerkit.

Muistathan Gillette-kisan?

5 kommenttia:

 1. Oon itte kokeillu tota 4R:n vaaleenpunasta sekä vaaleensinistä, molemmat on ollu ihan okei hintaansa verrattuna :) Niitä on molempia mulla vielä jälellä, voisin kokeilla niitten loppumisen jälkeen jtn muuta :)

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Joo, molemmat on nyt täälläkin kokeiltu. Nimenomaan ihan ok, mutta sen täydellisen metsästys jatkuu :)

  VastaaPoista
 3. En ole huomannut mitään eroa, joten nykyisin laitan usein tavallista voidetta hiuksiin pesun jälkeen.

  VastaaPoista
 4. En tajua, miten ihmiset voi käyttää enempi shampoota ku hoitista :D Tai sit se tosiaan on tää mun tukka, joka on sen verran pitkä ja paksu, ettei ihan pikkumäärästä siloitu.

  Nuo Natuviven hoitsikat on ollu liian kevyitä mulle, tylsää :D

  VastaaPoista
 5. norppa: Mä olen niin skitso hiusten puhtauden kanssa, että tuppaan tuhlailemaan sitä shampoota :) Ja ehkä latvat on, mitä on, juuri siksi, etten tee samaa hoitsikan kaa... Ja EHKÄ juuri siksi en huomaa niiden vaikutusta :D Täytyykin tsemppailla hoitsikoiden kaa. Ja joo, NatuViven hoitsikka on aika kevyttä!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!