lauantai 8. tammikuuta 2011

Papayaputeli kiertoon

Ihan random esiintyminen taas täällä blogin puolella, että terve vaan! Minulla on sellainen ongelma, että haluaisin tehdä suursiivouksen ja heittää kaikki tyhjät putelit pois. Varsinainen ongelma on siinä, että säilyttelen niitä siinä toivossa, että joskus vielä kerron tuotteista blogissakin. Noh, aika paljon uskaltauduin kuitenkin heittämään pois ja jos joskus on aikaa jaaritella niistä täällä, niin käytän vanhoja kuvia. Pakkoko niiden kuvien on olla sotkuisista, tyhjistä purkeista? Iltaisin otetut kuvat kun sitten ovat niin surkeita ja päivisin en ehdi/kautta muista kuvia otella.

Nyt oli kuitenkin pakko kiusata teitä illalla otetulla salamakuvalla, joka on laadultaan ihan hanurista.


Olen käyttänyt tätä NatuViven Papaya Smooth Shower Creamia nyt jonkun aikaa suihkussa, mutta päätin antaa sen nyt eteenpäin. Tuotteessa ei sinänsä ole mitään vikaa. Tuoksu tosin tökkii käytettäessä enempi kuin vain pullonnokasta haistellessa, mutta senkin kanssa voisin elää. Mutta koska tämä on shower cream eikä shower gel, niin voin tämän antaa eteenpäin sitä tarvitsevalle. Tykkään vaahtoavista gel-malleista vaan huomattavasti enempi, vaikka kyllä tämänkin kanssa puhdasta tulee ja sheivalukin onnistuu. Ja onhan tämä ihanan paksuhkoa ja ylellistä tavaraa, että varmasti joku tästä nauttii suurestikin.

Toisaalta haikeaa luopua tästä, koska minulla ei ole kuin pari suihkugeeliä jemmassa, mutta sitten niiden kokeilua odotankin innolla. NatuVivea muuten myydään apteekeissa.

Yksi superplussa tässä NatuViven tuotteessa kyllä oli.


Nimittäin tämä korkkipuoli. Yksi painallus riittää, ei siis tarvitse ruveta vääntämään pulloa auki märin käsin. Todella käytännöllistä.

Ooh, tekipä hyvää taas avautua tänne. Joskohan sitä saisi itsestään irti enempiäkin. We'll see.

XO XO,

Gloss ;)

2 kommenttia:

  1. En oo ikinä kuullutkaa tollasesta merkistä, uusia tuttavuuksia tännekin! :))

    VastaaPoista
  2. Joo, NatuVivea tosissaan myydään apteekeissa vaan, niin voi jäädä monelta huomaamatta. Jemmoissa on vielä muitakin saman merkin tuotteita, joten ehkäpä tästä merkistä kuullaan vielä blogissakin lisää :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!