tiistai 20. heinäkuuta 2010

Hääkynnet


No niin, nyt sitten vähän niistä lauantaisista kynsistäni, jotka siis tuttavapariskunnan häihin laitoin. Eli tässä oli tilanne ennen koristeluja. Mielestäni ihan kivat, vaikka en tosiaan ole mikään oranssin ystävä. Oranssi ei vain sovi ihonväriini yhtään.


Lakkacocktail oli aikamoinen. Kaksi kerrosta arvonnasta voittamaani Wild and Crazyn Baffin Bay -lakkaa, joka yksinään oli liian oranssi minulle. Kerros Lumenen kesäkokoelman todella kaunista oranssia (sävy Aurinkoon) sekä pari kerrosta samaisen kokoelman todella upeaa, vaaleaa shimmerlakkaa (sävy Vanamon tuoksu) vaalentamaan lopputulosta. Lisäksi Inglotin päällyslakkaa. Laitoin tämän sekoituksen illalla ja aamulla vain yksi kynsi oli aikamoisessa rutussa ("pelastin" tilanteen koristetarroilla).


Tässä siis lopputulos (ruttukynsi oli toisessa kädessä).


Täytyy kyllä sanoa, että en ollut mitenkään supertyytyväinen noihin Seppälästä ostamiini tarroihin. Kyllähän ne tuon yhden illan pysyivät, mutta jo aamulla katselin, että eivät ne enää kovin hyviltä näyttäneet. Ja nyt kun katson tuota kuvaa, niin tajuan, etteivät ne aluperinkään kovin siististi liimautuneet kiinni. Tekokynsien (etusormi ja keskisormi) mukana tulleet tarrat olivat paljon kestävämpää sorttia. Nämä menivät halki ja poikki ja läpinäkyvän tarraosan näki liian selvästi. Olisi pitänyt ottaa ruusutarrat, mutta ne eivät sopineet tähään oranssiin teemaan. Jalassa minulla muuten oli ruskeat korkkarit 12 sentin koroilla ja varpaankynsissä uutta Goshin todella metallinhohtoista kultalakkaa Frou-Frou, josta tykkäsin kovasti. Näette sitten, kun sutaisen sitä kynsiin.

2 kommenttia:

 1. Pysyiköhän nuo tarrat paremmin, jos laittaisi niiden päälle vielä päällyslakan?

  Rakennekynsien koristeet nimittäin pysyvät tosi kivasti päälisgeelin alla :)

  Toisaalta, ei sinun kynsissäsi varmaan niin pitkään samat lakat pysy :D

  VastaaPoista
 2. Totta!! Unohdin sen kokonaan... Mutta oli nuo kyllä niin huonot tarrat, ettei päällyslakkakaan välttämättä olisi auttanut... Pitää kuiteskin kokeilla joku kerta :)

  Siinä olet oikeassa, ettei lakat kauaa kynsissäni viihdy :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!