lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mammat, huomio!

Tämä Buzzador-postaus on nyt omistettu blogia lueskeleville äiti-ihmisille, joiden kotona köllöttelee pikkuinen vauva. Sain buzzattavakseni (jos termi on vielä epäselvä, lue tämä postaus tai tsekkaa Buzzadorin sivut) Natusanin First Touch -hoitoöljyn ja -pesunesteen.


Natusanhan on jo merkkinä superluotettava ja jopa mieheni tiesi ennen vauvan syntymää, että Natusanin öljyä pitää hankkia. Hoitoöljy suojaa ja kosteuttaa vauvan ihoa (eikä tee pahaa meidän äitienkään iholle). Pientäkin vauvaa tulee kylvetellä, joten sitä varten tuo pesuneste puolestaan on omiaan. Se on mietoa ja sillä on hyvä pestä niin vauskin iho kuin tukkakin. Vanhemmille lapsille tällä saa myös aikaan kivan kylpyvaahdon. Plussaa myös tietenkin siitä, ettei kirvele silmiä.


Hintaa kummallakaan putelilla ei ole kuin muutama euro, mutta jos haluat testat tuotteita vauskillesi nyt ilmaiseksi, niin voin lähettää näytteet parille ensimmäiselle kommentoijalle. Kerro kommentissasi, kuinka vanha lapsesi on ja liitä mukaan vaikkapa sähköpostiosoitteesi. (Kerro kommentissasi, jos et halua sitä julkaistavan, niin jätän julkaisematta.) Pyydän vain, että saan laittaa tuotteista kysymyksiä sähköpostilla, jotta voin välittää vastaukset ja kokemukset eteenpäin Natusanille.

Ja jos haluat liittyä Buzzadoriksi, tee se täällä ja nimeä minut suosittelijaksi!

edit. Miralle lähtee ensimmäinen satsi!... ja La Petite Princesselle toinen! Vilkaiskaapa sähköpostianne...

1 kommentti:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!