sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Paulan valinta


Sain jo jonkun aikaa sitten testattavakseni Paula's Choice -merkin tuotteita, mutta koska pikkuprinsessa (kyllä vaan saan mainittua neidin joka välissä, taito tämäkin!) paukahti maailmaan samoihin aikoihin, jäivät tuotteet vähälle huomiolle. Nyt kaivoin ne naftaliinista ja otan ne tiukkaan kokeiluun.

Sain testiin rasvoittuvalle iholleni soveltuva tuotteet. Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate on antioksidantteja sisältävä seerumi, joka lupaa antaa iholleni silkkimäisen kiiltelemättömän ja mattamaisen lopputuloksen. Kuulostaa hyvältä. 2% Beta Hydroxy Acid Gel puolestaan lupaa kuoria ihon uloimman kerroksen ja huokoset 2% vahvuisella salisyylihapolla, jolla on luonnollinen, tulehduksia lievittävä sekä antibakteerinen vaikutus. Tätä tuotetta voidaan käyttää esimerkiksi värivoiteen tai hoitovoiteen alla. Päivällä käytettäessä päälle on levitettävä aurinkosuojavoide. Tämäkin vaikuttaa lupaavalta. En malta odottaa tuloksia!

Täytyy tunnustaa, että vaikka koen, että tiedän kosmetiikasta ja kosmetiikkamerkeistä aika paljon, niin en ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä merkistä. Kuitenkin tuotteet vaikuttavat luotettavilta ja lupaavilta. Ainakin ostolakkoilija-Virve vakuuttui saamistaan tuotteista.

Merkin kotisivut löytyvät täältä! Ja Facebook-sivut täältä! (Facebook-sivut kannattaa tsekata arvontojen vuoksi...)

Onko joku testannut Paulaa?

4 kommenttia:

 1. alkaa olla ihan mitta täynnä koko merkkiä, niin moni blogi noita mainostaa, ettei jaksa edes enää lukea kaikkia postauksia noista. Jotenkin muutenkin nämä suuret kamppanjat toimivat ainakin minun kohdallani itseään vastaan, menee kiinnostus koko tuotteeseen kun siitä joutuu mainostusta lukemaan joka blogissa. Ja ei liity nyt sinun blogiisi tämä avautuminen, on vaan yleinen huomio.

  VastaaPoista
 2. Ruu: Hei, mä oon sun kanssa periaatteessa ihan samaa mieltä! Siis mua itseänikin ärsyttävät suuret kampanjat, jossa jokainen bloggaaja testaa samoja tuotteita. Tässä tapauksessa itseäni kuitenkin ilahdutti se, että jokaiselle bloggaajalle lähetettiin tuotteita, jotka sopivat nimenomaan hänelle eli testiin pääsi laaja valikoima Paulan tuotteita eikä vain joku yksi myyntitykkituote. Itse olen kuitenkin ollut nyt niin blogipimennossa, etten ole lukenut kuin tuon Virven Paula-postauksen. Mutta kyllä ärsytti silloin aikanaan kaikki Matte Morphoset sun muut kampanjat erityisesti Indiedaysin puolella!

  VastaaPoista
 3. Mulla on noi samat testissä, alkufiiliksiä olen vasta blogin puolella kertonut mutta nyt tällä hetkellä ainakin iho voi oikein hyvin, paremmin kuin joku aika sitten.

  VastaaPoista
 4. Sonia: tosi mukava kuulla! Toivottavasti toimivat mullakin :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!