perjantai 15. heinäkuuta 2011

Sitrusta ja papaijaa


Dödönäni on jo aika pitkään toiminut The Body Shopin DeoDry Cool & Zesty Roll-on. Tykkäsin tästä jonkun verran, koostumus oli ihan jees ja piti kainalot kuivina jonkin aikaa. Tämä sitrustuoksu vaan ei ollut lempparini, mutta koska tähän on saatavilla täyttöpakkaus, aion kokeilla jompaa kumpaa sarjan muista dödöistä, kukkaista tai merellistä, luultavasti kukkaista, joka muistaakseni oli jo kaapissa hankittunakin :)

Tässä kopsua Bodarin sivuilta (I know, olen laiskimus maximus): The Body Shopin uudet DeoDry-deodorantit takaavat raikkauden luonnon raaka-aineiden avulla. Teho perustuu ainutlaatuisen imukykyiseen vulkaaniseen mineraaliin perliittiin (tunnetaan myös mineraliten nimellä) ja luonnon eteerisiin öljyihin kuten mandariiniin ja eukalyptukseen. Nämä yhdessä luovat 24 tunnin tehon hienhajun muodostumista vastaan. DeoDry-tuotteissa ei ole alumiinisuoloja eikä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita kuten parabeeneja. DeoDry -deodorantit kuivuvat hetkessä eivätkä tahraa vaatteita. Tuotteet ovat hellävaraisia iholle, ja niissä on myös ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa reilun kaupan aloe veraa.
DeoDry-deodoranteista on saatavana kolme raikasta tuoksua: pirteän sitruksinen Cool & Zesty, pehmeä kukkaistuoksu Fresh & Floral sekä merellisen raikas Chilled & Breezy, joka sopii myös miehille.
DeoDry on myös ympäristötietoisen kuluttajan valinta, sillä kaikista DeoDry roll-on -deodoranteista on saatavana kätevä täyttöpakkaus (hinta 5 euroa). 

Täyttöpakkaus siis maksaa viisi euroa ja muuten tuo maksaa siis seitsemän eunukkia. Ihan hintansa väärti.


Ennen kuin alan harjoitella täyttöpakkauksen käyttöä, käyttelen loppuun NatuViven Papaya-dödön. (Sarjan muista tuotteista olen kertonut jo näissä postauksissa. Vartalovoide vielä käytössä...)


Sen voin jo kertoa, että tuoksu on tässäkin luonnollisesti ihan sama kuin muissakin sarjan tuotteissa. Tykkään siitä, mutta hyvä puoli on myös se, ettei se jää pahasti leijumaan, jotta siihen kyllästyisi.  Tuntuu pelittävän oikein hyvin tämäkin tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!