sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Gosh presents: Frou-Frou Rainbow

Voinen paljastaa, etten ole käyttänyt kynsilakkaa kuukausiin. Raskaana ollessani käytin lakkoja vain satunnaisesti tärkeissä tilaisuuksissa, mutta muuten uskoin keskustelupalstojen varoitukset kynsilakan käytöstä raskaana ollessa. Nyt lakkailu tuntuu mahdottomalta, koska märillä kynsillä ei syöksytä pikavaroituksella vaipanvaihtoon.

No, nyt kuitenkin päätin ristiäisiä varten ottaa riskin ja lakkailla taas kynsiäni. Tein tämän pikkuhiljaa. Yhtenä hetkenä viilailin, toisena lakkailin pari kynttä ja kolmannella hetkellä taas muutaman. Pikku hiljaa kynnet valmistuivat, mutta voi kiesus, että on selvää, etten ole aikoihin kynsiäni maalaillut.


Tässä vähän onnetonta lähtötilannetta. Pitkillä kynsillä ei tässä elämäntilanteessa tee mitään, joten olen joutunut karsimaan kynsieni pituudesta ihan mielettömästi, vaikka miehen mielestä vieläkin on liikaa.. Kynsiä ehdin silloin tällöin lyhennellä kynsisaksilla, mutta viilata en juuri ehdi, joten siksipä kynsieni muoto on.. no, olematon.


Viilailin kynsiä sen, mitä kerkesin ja levitin niille sitten kullanhohtoista Frou-Frouta. Yhdellä kerroksella tulee kynsille jo roimasti säihkettä, mutta peittävyys ei ole ihan huippuluokkaa. Olisinkin halunnut vielä toisen kerroksen tätä ihanaa kesään sopivaa lakkaa laittaa, mutta vauva juoksutti niin, että sepä unohtui sitten tehdä.


Sitten otinkin riskin ja päätin kokeilla kynsilleni lisäsäihkettä i-h-a-n-a-n Rainbow-lakan muodossa. Nämä kaksi ovat lemppareitani Goshin lakoista ja itse asiassa kaikista omistamistani lakoista pidän näistä eniten. (Myös Wild & Crazy -sarjan Purple Glitter sekä Silver Bell -lakat ovat ihania, mutta menettävät pointseja sen vuoksi, että niitä on mahdoton saada kynsistä pois.)


Rainbow'ta kynnet sentään saivat kahden kerroksen lastin, vaikkei siitä peittävyyden kannalta juuri apua ollut. Mielestäni kynnet näyttivät silti huomattavasti paremmilta livenä kuin nyt noin kuvissa lähietäisyydeltä. Vielä kun ehtisi kynnet oikeasti johonkin muotoon. Eihän tuo nyt kovin kauniilta näytä noin epäsiistin muotoisissa kynsissä.


Ja sitten vielä kiireisen hätäapu: koristetarrat. Jos laitan vain yhteen kynteen, laitan aina vihkisormeen eli vasempaan nimettömään. Tällä kertaa päädyin mustaan kukkaseen, sillä mekossanikin oli samanvärisiä kukkia.

ps. Sain monessa blogissa pyörineen top 10 -haasteen, mutta se on vaikea! Pohdin siis parhaillaan kymmentä lemppariani ja postailen suosikit sitten, kun lista on valmis :)

2 kommenttia:

  1. Pakko muuten sanoa, että odotan tuota sinun listaasi todella, sillä olen aiemminkin löytänyt kivoja tuotteita sinun kauttasi :)

    VastaaPoista
  2. kata: Oih, kiitos! Yritän julkaista tuon lähipäivinä, mutta se on tarkkaa viilailua :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!