keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Greenismiä kerrakseen!

Kun nyt vieläkin pohdiskelen top 10 -kosmetiikkaani, niin kerrottakoon tällä välin vihreistä viikoistani. Ihan puolivahingossa olen nimittäin ollut aika vehreällä tuulella.

Sen lisäksi, että olen edelleen käyttänyt Estelle & Thildin luonnonkosmetiikkaa, olen kunnostautunut seuraavien tuotteiden parissa...


The Body Shopin Earth Lovers -sarjan Fig & Rosemary -suihkugeeli (rosmaarini ja viikuna) on ihana! Tuoksu nyt kielii taas tuosta luonnollisuudesta eikä minun nenääni nyt aivan älyttömästi kutkuttele ihanuudellaan, mutta koostumus on tässä suihkutuotteessa kohdallaan! Levittyy ja vaahtoaa ihanasti. Koostumuksen takia...


... otin tuon tuotteen loputtua käyttöön jo toisen saman sarjan suihkugeelin. Lemon & Thyme (sitruuna ja timjami) tuoksahtaa vähän miehekkäältä, mutta whatever... Te tiedätte, miten pidän kovasti vaahtoavista suihkugeeleistä.

Ja Earth Lovers -sarjasta vielä infoa: suihkugeelejä on olemassa kuusi kappaletta ja tuotteet ovat sataprosenttisen biohajoavia. (Mökille mukaan siis, niin ei saastuteta :) ) Näissä suihkugeeleissä ei ole parabeenejä, väriaineita, sulfaatteja eikä silikoneja. Pakkauksetkin on kierrätetyistä vesipulloista valmistettua uusiomuovia!


Earth Loversin lisäksi hiuksia pesin Cutrinin Greenism-tuotteilla (omat purkit olivat kuiville ja värikäsitellyille hiuksille, olemassa on myös normaalien hiusten tuotteet). (Kuvassa vilahtaa myös parhaillaan käytössä oleva Paul Mitchellin tehohoito.) Nämä vakuuttivat melkein yhtä paljon kuin Cutrinin ihana, tukkaan tuuheutta tuova Volumism-sarja. Oikeastaan eroa ei juuri ollut. Tukka oli ihanan pöyhkeä aamulla kuivuttuaan, sampoo vaahtoaa ihanasti, hoitoaine levittyy mukavasti ja tuntuu hoitavankin ja tuoksukaan ei ole paha. Lisäksi Greenismit ovat vihreitä eli:

GREENiSM tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, silikoneja, väriaineita, parabeeneja, mineraaliöljyä eikä synteettistä UV-suojaa. Aktiiviraaka-aineet ovat peräisin pohjoisen luonnosta ja tuotteissa käytetty hajuste on 100% luonnosta. Tuotteiden sisältämä pohjoisen metsien kuusen oksatyviuute on voimakas antioksidantti joka antaa hiuksillesi kosteutta sekä suojaa tehokkaasti haitallisia ympäristötekijöitä vastaan. Kuuset erittävät oksatyviuutetta katkenneen oksan jättämän "haavan" kohdalle. Antioksidantteja täynnä oleva uute korjaa vaurion ja auttaa kuusta puolustautumaan mikrobeja vastaan.
Tuotteiden pesevät ainesosat ovat biohajoavia. GREENiSM -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja ne pesevät ja hoitavat hiuspohjaa ärsyttämättä. (Kopioitu Cutrinin sivuilta.)

edit. Niin ja tuuheutta tuovan tai sen säilyttävän ominaisuuden jälkeen toiseksi tärkein kriteeri täyttyy myös Greenismissä eli minun, joka pesen hiukseni joka päivä, ei käy huonosti, jos jätän yhden pesukerran väliin siellä täällä. Hiukset siis eivät näillä tuotteilla rasvoitu niin nopsaan, jee!


Ja koska Estelle & Thildit kokivat loppunsa, kokeiluun lähtevät nämä tuotteet:
Acon Cliniderm Active Protection  -päivävoide nyt ei edusta tätä vihreää linjaa, mutta Green Peoplen Fruitful Nights -yövoide on luonnonmukaista voidetta (toivottavasti) parhaimmillaan ja koostuu pääosin sertifioiduista, orgaanisista raaka-aineista. Seerumiksikin lähti luonnonkosmetiikkamerkki Weledan Granaattiomena-seerumi, jossa ohjeet vaan valitettavasti on saksaksi. Tämä viimeisin nyt ilmeisesti on valitettavasti 40+ -iholle, mutta kokeillaan nyt vähän, kun satun tuon omistamaan :) Jos ei miellytä, niin heivataan vaikka äiteelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!