tiistai 21. syyskuuta 2010

Classic Fit Rainbow


Olen nyt vähän ihastunut tuohon Goshin Rainbow-hilelakkaan. Tällä kertaa ajattelin sujauttaa sen alle Avonin Classic Fit -lakan.


Ensin minusta tuntui, että tämä yhdistelmä oli todella lapsellinen (tätä vaikutelmaa edesauttoi se, että tämäkin sininen lakka sotki toisen käteni niin, että näytin ihan leikki-ikäiseltä likaisten käsieni kanssa), mutta sitten tykästyinkin tähän kovasti. Ei tämä niin kiva yhdistelmä ole kuin viime viikon HM:n Fashionista + tämä Rainbow, josta en valitettavasti saanut kameran puuttuessa teille kuvaa, mutta kuitenkin aika hauska. Olen muuten huomannut, että tuon Rainbow'n alle sopii parhaiten tummat lakat. Vai mitä sanotte, jos vertaatte tähän?

5 kommenttia:

 1. Kokeilin Rainbow'ta pinkin päälle ja hyvin toimi :) Mutta noin yleensä ehkä kumminkin parempi laittaa sitä tumman lakan päälle, näkyypähän ainakin paremmin.

  VastaaPoista
 2. MQ: Joo, näkyy paremmin! Voi sopia toki vaaleenkin lakan kanssa, mutta riippuu hirmusesti lakasta!

  VastaaPoista
 3. Paljonko toi goshin Rainbow lakka maksaa? On pitänyt ostaa nubar 2010 mutta ehkä kenties on kätevämpää hakea tuo sokokselta.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Itse ostin muistaakseni alesta, mutta oikea hinta on vissiin joko 8,90 tai 9,90 e.

  VastaaPoista
 5. Tämä on poistuva tuote eli kipin kapin noutamaan omansa jos haluaa saada. Itse varasin sokkarille omani kun en heti päässyt noutamaan ja löysinpä toisen ale-hyllystä.. :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!