keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joululahjavinkkejä, osa 7

Ja taas mennään, tällä kertaa NetAnttilasta löytyviin joululahjavinkkeihin.

Tätä osaisi varmaan jokainen äiti ja mummo arvostaa. Harkitsen vakavasti tällaisen setin tilaamista äipälle kaiken muun lahjonnan lisäksi. Elikäs jalkojenhoitoa jalkakylvyn, jalkavoiteen sekä hohkakiven muodossa Emendo-merkiltä. Klik.


Elements-vartalonhoitosetti: vartalonpesuaine, vartalovoide, vartalonkuorinta, kylpyvaahto, kylpypore, pesusieni ja harja. Klik.


Miehelle Puman Jam-tuoksusetti kera tuoksun ja suihkugeelin. Saatavilla myös pinkki naisten versio. Puman tuoksut on yleensä aika hyviä, mutta edullisia. Tämäkin setti kustantaa vain 14,50 e. Klik.

Tästä tuoksusta tykkään ihan hulluna! Bruno bananin Magic-setti, joka sisältää tuoksun, suihkugeelin ja vartalovoiteen olisi ihana yllätys. Klik.Viime talven pelastus eli Lumenen SOS-voide. Oiva apu kuivalle, talvea vastaan kiukuttelevalle iholle. NetAnttilasta saa nyt kaksi yhden hinnalla. Suosittelen isolla ässällä, ostakaa toinen äipälle ja toinen omaan jemmaan. Klik. (Oma postaus tuotteesta täällä: klik.) Ei hitsi, tilaisinkohan tämän itselleni miljoonanneksi lahjaksi... hmm... Onko kukaan muu huomannut sellaista efektiä muuten, että veronpalautukset oli tuhlattu jo ennen kuin ne edes tulivat?

psst. Löydät täältä kaikki vinkit: klik

psst2. Illalla tulee toinen postaus. Tässä tulee nyt parin päivän ajan pari postausta päivässä. Koittakaa kestää.

Kuvat NetAnttilan sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Toi SOS-voiteen tarjous on aika mahtava, täytyy kyllä tosissaan harkita :)) Kiitokset vinkistä!

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hannavee: Joo, itsekin tässä sormet näppäimistöllä mietin, että raaskisko vai ei :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!