lauantai 3. joulukuuta 2011

Joululahjavinkkejä, osa 4

Erehdyinpä Nellyn sivuille etsimään inspiraatiota jouluun, joten hommaan sopii, että jaan löydökseni teidänkin kanssanne. Ja minulla muuten on ideana näissä kaikissa lahjavinkeissä nimenomaan se, että lahjat eivät maksaisi maltaita.

Nellyltä saa ilmaisen toimituksen 23.12. asti ja ilmaisen lahjakotelon kaupan päälle. Ja kannattaa katsastaa myös Nellyn VIP-joulukalenteri, josta löytyy tarjouksia maanantaisin ja torstaisin sekä miehille että naisille :) Kalenteri löytyy täältä: klik. Myös Nellyn joulukortit tarjoavat erilaisia tarjouksia päivittäin. Kortin voi lähettää myös ystävälle :) Klik.

Mutta niihin vinkkeihin. Nämä pistivät silmään, kun surffailin sivuilla.
Ihan ensin silmääni osui Björn Borgin kivat setit, joita oli monessa tuoksussa/värissä. Kuvassa Love All -setti mallissa Hot Pink, joka sisältää 30 millin EdT:n sekä antiperspirant roll-onin.  Tässä tuoksussa muun muassa vihreää omenaa, kuusamaa, kieloa sekä appelsiinin kukkaa, mutta värihän se on se, mikä minun huomion kiinnitti. Hinta ei paha, vain parikymppiä. Klik*.

Replayn setti, jossa Jeans Spirit -tuoksun lisäksi suihkugeeli. Klik*. Inkivääriä, passionhedelmää, myskiä ja orvokkia. Namskutti :)


Magneettikynsilakkaa!!! Nails Incin tummanlila Magnetic Polish on sävy nimeltänsä Purple. Klik*.
Merry Mint -setti China Glazelta. Ihania kynsilakkoja omaan pakettiin ja tuo keskimmäinen puteli on muuten kynsinauhaöljy :) Kaksi muuta lakkaa nimeltään Naughty and Nice ja IHANA Mrs. ClausKlik*.


Ja sitten miehekkeiden lahjapakettiin pari vinkkiä.


GAPin Deep-setti sisältäen dödön ja tuoksun. Klik*.


Vaaleansiniset Frank Dandyn pyssybokserit, klik*. Tosi miehekästä ;)

Mitä olette ajatelleet antaa miehillenne lahjaksi?

psst. Muistathan myös muut vinkit: klik

Kuvat Nellyn sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen postaus! :) Kiitos tästä!

    VastaaPoista
  2. Suvi: No, eipä kestä! Kiva, jos kelpasi :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!