keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Deep Coral

Edelliset joulukynnet glittereineen (klik) olivat lopulta kynsilläni vähän turhaan pitkään riekaleina. Se glitter ja sen poisto on yhtä kuin mahdotonta. Olin niin suunnitellut, että käyttäisin monia joulunpunaisia lakkojani ja tekisin kaikkia jouluisia koristeluja, mutta energialevelini ei ollut ihan sillä tasolla, että olisin jaksanut etsiä sitä pontikkatärpättiä, jolla ne glitterit olisi saanut pois kynsistä. Siksi en saanut itseäni ainakaan vielä toteuttamaan pitkään fantasioimaani yhdistelmää jouluista punaista kera rock-star-glitterin.

Jouluista vai nou?

Tyydyin ainakin näin alustavasti siis pelkkään punaiseen lakkaan tahi pitäisikö sanoa oranssin- tai korallinpunaiseen, sillä kyseessä on jälleen Max Factorin minilakka, mutta nyt sävyssä Deep Coral.

Syvää korallia.

Tämä on melkein yhtä peittävä kuin vihreä kollegansa, mutta ilman glitterkuorrutusta en malta yhden kerroksen kanssa elää eli laitoin perinteiset kaksi. Ja nuo pari kerrosta kuivuivat aikas yllättävänkin nopsaan eli siinä mielessä jättejättehyvä juttu.

Ammattikuvaaja asialla. Ja hei, nimettömän tumma laikku on sitä helvetin glitteriä edellisistä lakkauksista!

Ja toki tämä kuuluu myös sarjaan helvetin vaikeat kuvattavat, koska on yhtään punaiseen vivahtava, mutta suht hyvin kuitenkin toistuu kuvissa itsenään. Paremmin ainakin kuin pinkit lakat noin ylipäätään.


Sieltä se kultainen shimmeri pilkistää. Kukkuu! Joo.. Nukuin postauksen kirjoittamista edeltävänä yönä 2 h.

Mutta jos nyt tarkemmin ruoditaan, niin oranssiin päin tämä vahvasti on kallellaan ja lisäksi seassa on pikkuista shimmeriä, joka tulee kynsillä kauniisti esiin tietyssä valossa. Jotenkin ei yhtään joululakka ja sitten jotenkin aika kivakin joululakka. Kyllä silti toivon, etteivät nämä kynnet ainakaan näin tylsinä ole vielä aattonakin eli jonkinnäköistä inspistä kaivataan.

Ei mulla muuta.

edit. Nämä kynnet ovat nyt olleet pari päivää kynsissäni ja ovat sitä jouluisemmat, mitä lähemmäs joulua mennään. Varpaankynnet saivat saman kohtelun. It's X-mas baby! Mutta kyllä silti pitää jotain muuta keksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!