lauantai 24. joulukuuta 2011

Jouluisan hehkuvat posket

Ei sisällä parabeenejä, silikonia, synteettisiä väriaineita eikä muutakaan pahaa :)


Olen viime päivinä ollut täysin addiktoitunut Ekovistalta saamaani Benecos-ihanuuteen. Benecosin metallisen hehkuva poskipuna (käsittääkseni valikoimissa on vain tämä yksi Rouge-sävy? EDIT. On niitä muitakin, en ole varma tästä sävystä, kun nimeä ei lue. Poskipunia sävyissä Coral ja Rose löytyy esim. täältä: klik*) on aivan täydellinen jouluun, talveen tai oikeastaan ihan mihin vain.

Alempana kuivana ja ylempänä intensiivisempi, kostealla sormella vedetty viiva.

Tämä on taas tuotteita, joiden kohdalla minun pitää yrittää hillitä ylisanoja välttääkseni epäuskottavaa postausta :) Mutta siis tämä monitoimiposkari hehkuu niin kuivana kuin kosteanakin ja jälkimmäisellä tavalla luonnollisesti tulee intensiivisempi ja metallisempi väri. Tämä tapa sopii erityisen hyvin, jos haluaa käyttää tätä tuotetta luomilla, joille tämä sopii myös aivan huippuhyvin.


Kevyttä hehkua.

Muita rakastuneita?


Vaikka tällä saa vedettyä ihan överisti väriä, niin myös kevyt punoitus onnistuu. Suurella poskipunasiveltimellä olen tällä vedellyt harva se päivä kasvoilleni vähän sävyä, jotta lakananvaalea iho saisi edes vähän eloisuutta pintaan.


Ihana pieni rakkauspakkaus.


Tämä vain nyt sattuu taas olemaan niitä kertoja, kun olen täysin rakastunut. Ja tässä tuotteessahan ei huimaa edes hinta. Esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalossa tämä kustantaa vain 7,90 e: klik*

Ja olen tosiaan testaillut myös luomille ja tykkään kovasti. Toki tämä on juuri se väri, joka väärin käytettynä saa aikaan krapulasilmät, joten tummemmalla värillä varjostaminen on sallittua ja jopa pakollista.

Jospa minäkin nyt sitten pitäisin muutaman välipäivän blogista, kun luulenpa että lukijatkin kirmaavat lomillaan :)

psssssst. TÄNÄÄN, jouluaattona, kun tekee Yvesille tilauksen, saa So Elixir -tuoksun kaupan päälle. Kirjoittakaa koodikenttään MERRY2011. KLIK*

Oikein rauhaisaa ja ihanaa joulua kaikille <3

Poskipuna saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!