perjantai 9. joulukuuta 2011

Joululahjavinkkejä, osa 10

Ja edelleen jatketaan ideoinnin parissa. Tällä kertaa Sokoksen verkkokaupasta. Toimituskulut jouluun asti 1 e ja 0 e myymälästä noudettuna. Koodilla 'joululahjaetu' 10 % alennusta jouluaattoon asti. Itsellä on sellanen muistikuva Sokokselta tilaamisesta, että tein tilauksen tyyliin torstaina tai perjantaina ja se oli heti alkuviikosta postista haettavissa. Eli vielä ehtii.

Max Factorin kiva lahjapakkaus, sisätää legendaarisen False Lash Effect -maskaran sekä Liquid Effect Eye Pencilin. Klik*. Setin saa pelkän ripsivärin hinnalla.

Beyoncén Heat Rush -tuoksusetti, jossa tuoksun lisäksi suihkugeeli. Tuoksusta löytyy muun muassa passionhedelmäsorbettia, veriappelsiinia, kirsikkaa, tiikeriorkideaa ja mangonkukkaa. Ei voi muuta sanoa kuin, että namskutti namskutti. Klik*.

Ralp Laurenin Ralph-tuoksua käyttivät yläasteella kaikki! Tuoksusetissä tuoksun lisäksi vartaloemulsio ja suihkugeeli. Klik*.


OPIn Best of the best -lakkasetti sisältäen 10 ihanaa sävyä. Klik*.Miekkoselle aikamme yhden kuumimman jalkapalloilijan nimeä kantava tuoksupakkaus, joka sisältää tuoksun sekä 200 millin suihkugeelin. Klik*.Lorkun Hydra Sensitive -paketti miehille. Sisältää after shave -balsamin, partageelin sekä dödön. Tuotteet sopivat herkälle iholle. Klik*.


psst. Muistathan myös muut vinkit: klik (rullaa alaspäin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!