perjantai 23. joulukuuta 2011

Todelliset joulukynnet

Onhan nämä nyt aika jouluiset, eikös?

Soudin ja huopasin, mutta otin sitten kuitenkin koralliset Max Factor -kynnet pois. Ajattelin, että se on lakka, jota voi käyttää muutenkin, mutta jouluna olisi hyvä tuhlata varastoista sellaista lakkaa, joka ei oikein sopisi kuin jouluun. Monessa blogissa on nähty esimerkiksi OPIlta punaista glitterishimmerijellylakkahärdelliä, mutta eipä tämä löytämäni Lumene mielestäni kalpene OPIlle yhtään.Kyseessä sävy 72 Iloinen elämä/Primrose Path.

Salamalla.

Ja kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että olihan minun nyt ihan pakko edes kokeilla, miltä Color Clubin Wish Upon a Rock-Star näyttäisi punaisen päällä.
Ihan jees, mutta ei ehkä sen arvoista, että odottelen taas viikkotolkulla, että glitterit kuluisivat itsekseen pois. Pontikkatärpättisekoitusta odotellessa....

Ja ihan btw, olin suunnitellut ihan toisenlaisia juttuja kynsilleni, mutta postireissu viivästyi, joten enpä sitten taidakaan ehtiä. Nyyh.

Huomenna vielä aaton kunniaksi postaus joulun yhdestä lempparituotteesta, mutta sitten voisin minäkin pitää pari postausvapaata päivää....

psst. Koodilla MERRY2011 saa So Elixir -tuoksun kaupan päälle Yves Rocherilta, jos vielä huomiseen mennessä tekee tilauksen. Että klik klik* vaan.

psst1. CityDealissa meikkisetti aika roimassa alessa: klik* ja Calvin Kleinin laukku myös: klik*, voih tuo laukku olisi ihana.

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä kivan väriset kynnet, vaikka yleensä punaiset ei oikein miellytäkään :)

    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
  2. La Petite Princesse: En minäkään punaisesta pidä, en huulilla enkä kynsillä, mutta nämä on kyllä kivat. Ja jouluna olen hövelimpi :)

    Hyvää joulua myös sinulle!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!