torstai 1. joulukuuta 2011

Herbinan Tuuheuttava Kuivashampoo

Herbina on tuttu näky marketeissa.

Ja oiskohan taas aika kuivashampoon arvostelulle? Vastaushan on, että jo tokkiinsa. Eli testasinpa huvikseni Herbinan Tuuheuttavaa Kuivashampoota, jonka kiikutin kassalle Citymarketista hintaan 4,95 e eli aikas edullisesta päästä on tämä kuivari. Mutta hinta-laatu-suhde onkin sitten mitä mainioin.

Parilla ensimäisellä kerralla tätä kokeiltuani en oikein innostunut. Oliko tukka sitten aivan liian rasvainen vai mikä oli syynä, mutta sitten päivän tai parin pesemättömyyden kohdannut suortuvapesäke sai sitten kyllä kerta toisensa jälkeen aivan helkutin hyvää apua tästä Herbzikasta. (Joo kyllä, minulla on aivan sairas taipumus väännellä sanoja ja nimiä ja vaikka mitä. Vältänpähän tautofoniaa, kun viittaan joka kerta sanaan eri nimellä.)


Voin suositella.

Ehkä ekoilla kerroilla suihkutin tätä myös tukkaan myös liian läheltä, mikä osaltaan vaikutti negatiivisempaan ensivaikutelmaan. Ohjeistettua 20 sentin mittaa noudattaen ja tukan tyveen (joka kerrokseen) suihkuttaen tällä saa kuitenkin aivan mainiota jälkeä. Todellakin tuuheuttaa ja raikastaa tukkaa ja antaa mahdollisuuden kävellä julkisilla paikoilla tukka levällään, kun tukka ei näytä uitetulta pesukarhulta.

Tuoksu oli raikas ja aika peruskuivashampoomainen. Tykkäsin siis aivan mahdottoman paljon tästä, etenkin kun hinta tosiaan on markettivalikoimien edullisimpia. Tämän koostumus oli "kuivempaa" kuin Biozellin vastaavan (klik), mutta myös vaaleaa, tumman juurikasvun samentavaa eli piti harjata aika paljon. Biozellhan oli läpinäkyvää, niin ei aiheuttanut tukkaan värimuutoksia. Tummatukkaisille tämä Herbina voi siis olla haastava, mutta ei mahdoton.

Asteikolla 1-5 antaisin ehkä jopa 4 ja puoli.

Ja hyvää joulukuuta, onko kalenterit jo hankittu? :)

1 kommentti:

  1. Itellä just tää sama Herbina ei auta yhtään mitään :( Suihkutan kyllä tarpeeks kaukaa ja hiusten tyveen, mutta hiukset pysyy ihan samanlaisina - okei, ehkä vähäsen tuuheutta lisää kyllä, muttei sen paremmin tehoa...

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!