tiistai 13. joulukuuta 2011

Oi, mikä OI Oil!

Absoluuttisen kaunistavaa taikajuomaa kaikille hiuksille? :)

Jauhetaanpa taas hetkeksi hiuksistani. Ne ovat paksuhkot, karheat ja pörröiset noin niin kuin perusluonteeltaan. Se kuinka pörröiset ne lopulta ovat, riippuu paljon esimerkiksi käyttämistäni hoitoaineista. Yleensä kuitenkin pörröisyys on aika selvästi nähtävissä, jos hiukset on unohtunut harjata kuivumisprosessin aikana suihkun jälkeen. Ja vaikka hiukset olisivat kuinka pehmeät ja sileät, niin yleensä hiuksia kuitenkin hapsottaa jonkun verran siellä sun täällä.

Jos olen unohtanut harjata tukan suihkun jälkeen, se näyttää kuivuttuaan tältä:

O-ou.

Silloin ei auta mikään harjaaminen siihen pörröisyyteen ja karheuteen. Hiukset voivat olla takuttomat, mutta vähän epäsiistin näköiset. Tuossa kuvassa obviously en ole niitä siis harjannut.

Sainkin testattavaksi Davinesin OI Oil -nimisen tukkatuotteen, joka oli myös Cosmopolitan Beauty Awardseissa finalistina. Kaikille hiuksille hyvinvointia lupaava taikajuoma ravitsee hiuksia ja selvittää ne  tehokkaasti helpottaen harjausta ja föönausta. Lupaapa tuote myös lyhentää hiusten kuivumisaikaa. Öljy vakuuttaa myös silottavansa pörröiset hiukset sekä poistavansa sähköisyyttää kuitenkaan latistamatta hiusta.

Mitäpä sitten sain näillä lupauksilla aikaan?

Aika hyvin, vai?

Täytyy sanoa, että olen aika positiivisesti yllättynyt. Pumppasin käsiini pari painallusta tuota ihmeöljyä ja haroin sen tasaisesti hiuksiini. Tämän jälkeen muistaakseni harjasin tukan. Normaaleista hajahiuksista ei ollut tietoakaan. Olen tätä jo muutaman kerran testannut ja joka kerralla on aluksi näyttänyt siltä, ettei mitään tapahdu, mutta sitten yhtäkkiä hiukset ovatkin täysin asettuneet paikoilleen ja ovat huomattavasti sileämmät kuin aiemmin.


Taikajuomaa Davinesin tapaan. 

135 millin pullon suositushinta on 32 euroa, joka on aika paljon. En kuitenkaan pidä hintaa niin älyttömän pahana, koska ainetta tarvitsee maksimissaan kolme painallusta pitkiin hiuksiin ja lyhyisiin tietysti vähemmän, joten se on erittäin riittoisaa. Tuote ei erityisemmin tahmaa käsiä, mutta tuoksu on kyllä outo. Ei hyvä eikä paha, vain outo :) Erittäin positiivista oli se, ettei öljy rasvoittanut tukkaa laisinkaan.

OI Oilin ihmeaineena toimii roucou-öljy. Amazonilta peräisin oleva Roucou sisältää sata kertaa enemmän beetakaroteenia kuin porkkana. Beetakaroteenilla on hiuksia korjaava sekä hiusten kasvua edistävä vaikutus. Lisäksi tuotteessa on hengittäviä silikoniöljyjä, jotka ovat vesiliukoisia eivätkä kerry hiuksiin tai hiuspohjaan.

Saatavissa parturi-kampaamoista.

psst. Tuosta sileästä lähtökohdasta aloinkin sitten luomaan surffitukkaa ja siitä lisää huomenna :)

Tuote on saatu blogin kautta testattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!