perjantai 2. joulukuuta 2011

Joululahjavinkkejä, osa 3

Lisää vinkkejä pukkaa. Tuntuu vaan vähän, että nämä ovat vinkkejä omiksi lahjoikseni :) Seuraavat vinkit siis Yvesin sivuilta.Kiva kolmen kimppa Yves Rocherilta: klik*. Sisältää valokynän (olisipa muuten kiva kokeilla Yvesin valokynää, onkohan hyvä?), 3 in 1 -kajalkynän sekä pidentävän ripsivärin. Hyvä lahja omaan joulusukkaan :)


Äidille, mummolle, siskolle tai kaverille lahjaksi jouluisan kosteuttava Unelmakukka-käsivoide Yvesiltä. Hinta ei päätä huimaa (1,90 e), joten näitä voi tilailla koko suvun naisille. Klik*.
Hiustenhoitosetti on nyt alennuksessa Yvesillä. Sisältää shampoon, hoitoaineen sekä pikanaamion. Klik*. Kaupan päälle tulee vielä lahjapakkaus.

Tässä siis Yvesin tarjonta tällä kertaa eli ne, mitä itselleni tuolta sivuilta jäi mieleen joululahjamielessä. Justiinsa nyt saa muuten tilattua Yvesiltä ilman toimituskuluja, että onhan tuo ihan perusteltua, jos virtuaaliostoskoriin jotakin eksyy. Ja eiköhän sieltä joku tilaajalahjakin aina mukaan tule. Yvesin omat suositukset ja tarjoukset pukinkonttiin löydät muuten täältä*.

Ja juuri huomasin, että koodilla XMAS2011 saa 10 prossaa alennusta 4.12. asti eli vielä ylihuomiseen.

psst. Muistathan myös muut vinkit: klik

Kuvat Yvesin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!