tiistai 20. joulukuuta 2011

Dark Red

Seksikästä punaista.

Kun sain Ekovistalta ihanan, muun muassa Benecosin meikkejä sisältävän paketin, minua vähän arvelutti, kun huomasin huulipunaputkilon, jossa luki Dark Red. Tuolla sävynimellä olisi korkin alta voinut paljastua mitä tahansa paloautonpunaisesta oranssiseen punaan. Enkä todellakaan ole tyyppi, joka käyttää punaista punaa huulillaan. Pinkki menee, lila menee, mutta kirkkaanpunainen? Ei kiitos.


hyväkuvanlaatu.fi

Korkin alta paljastui kuitenkin aika seksikäs metallinen puna, joka väriltään miellytti hurjasti. Vähän levollisemmin mielin tuputin tätä huuliin ja tykkäsinkin aivan valtavasti. Käytän tätä omaan tapaani eli tuputan vain vähän huulille kauppareissulle lähtiessäni, jotta saan niihin väriä, mutta pikkuisen vain. Jouluna aion sitten repäistä punaamalla huulet kunnolla. Siis tähän tapaan:


Ei hyvää päivää. Menenpä osoitteeseen osaanrajatahuuleni.net

Ihan oikeasti. Miksi kameran läpi kaikki näyttää siltä, että voi hyvää päivää, kun livenä luulee näyttävänsä ihan ookoolta? Pelottavaa ajatella, minkä näköisenä kuljen tuolla yleisillä paikoilla. No anyhow, pikkuisen huulille tuputtaessa puna tuntuu tietty kuivalta, mutta kun laittaa reilulla kädellä eli sillä tavalla normaalisti (minulle se on reilulla kädellä), niin puna tuntuu tosi kosteuttavalta eikä lainkaan kuivattavalta. Ja koska puhutaan nyt punaisesta väristä, niin eihän tuo kuva ihan täysin totuudenmukainen ole, enemmin katsoisin noita ylempiä kuvia oikean sävyn määrittämiseksi. Huulipunaa voit tilailla samassa tai eri sävyissä vaikkapa täältä: klik*


Rajauskaverin kanssa. Puna näyttää way too oranssilta.

Ja tosiaan vedin vähän överit tuolla aika kivalla, liki huulten sävyisellä rajauskynällä, jota ensi alkuun luulin suht punaiseksi sävynimen perusteella. (Rajauskynää voi tilata täältä: klik*)


Käsittääkseni tämä on sävy Red.

Että sillä tavalla. Vähän hätäinen postaus tuli hätäisine huulineen, mutta halusin niin kovasti esitellä tämän jouluisen punan ennen aattoa ja ryntäsin pihalle kuvaamaan juuri ennen pimeää. Yritän vielä esitellä punaa yhdessä Berry-kiillon kanssa, koska tuolla yhdistelmällä syntyy superjuhlalook. Lupaan pyhästi edes yrittää tehdä silloin siistiä jälkeä.

Kiitos ja anteeksi ;)

Meikit saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!