sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

SOS-apua kuivalle iholle


Tässä se nyt on. Talvipakkasten apurini, kasvojeni sankari, uusi luottotuotteeni. Tästä postauksesta ei nyt ehkä enää pluskelien saapuessa ole enää teille hyötyä, anteeksi siitä, mutta tiedättepä ensi talvena (tai vieläkin, jos omaatte kuivat kasvot), mihin tarraudutte, kun hätä on suurin.

Kerrottakoot ensin, että omat kasvoni ovat yhtä onnettomat kuin atooppiset käteni. Nassu kuivuu talvella etenkin leuasta ja muutenkin suun ympäriltä, jolloin sitä ei mikään meikki peitä ja näytän suoraan sanottuna ihan kammottavalta. Joskus harvoin joku rasva auttaa hetkellisesti, mutta todellakin vain hetkellisesti. Kunnes tapasin Lumenen ihanan uutuuden.

Kerronpa ensin, miten Lumenen sivuilla tätä tuotetta kuvaillaan:

"Sensitive Touch 5 MIN SOS RAUHOITTAVA TEHOVOIDE

Ensiapu kuivalle, karhealle ja rasittuneelle iholle. Täysin uusi, ihoa rauhoittava teknologia sekä voiteen sisältämä 100 %:nen luomupellava ja pro-vitamiini B5 tuovat helpotuksen ihollesi jo viidessä minuutissa. Ihanteellinen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Sopii sekä miehille että naisille ja kaikille ihotyypeille. Ei sisällä parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita. Tuote sisältää yli 95 % luonnon raaka- Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa."

Okei. Kuulosti siis hyvältä. Kuitenkin kokeiltuani tätä ensimmäisen kerran, en vakuuttunut. Koostumus tuntui liian köykäiseltä tehdäkseen jotain mainittavaa hyötyä.Kuitenkin pakkasten yltyessä ja kasvojen kuivuessa entistä pahemmin tuntui siltä, että jotain oli tehtävä. Tartuin siis tähän tuubiin uudelleen enkä tästä sen jälkeen luopunutkaan. En nyt mene vannomaan tuon viiden minuutin aikataulun päälle, mutta jo seuraavana päivänä tilanne oli parempi. Aamuin illoin tätä käytin pahimpina pakkasina ja kaikki kuivuus kasvoilta hävisi ja, mikä parasta: vaikka vähensin käyttöäkin vain aamuun, niin kuivuus ei koskaan tullut takaisin, vaikka pakkaset aina tulivatkin. Tämä teki kasvoilleni sen, minkä Nivea Creme teki käsilleni.

Tänä talvena olen siis löytänyt kaksi tuotetta, jotka ovat poistaneet ongelmat, jotka ovat vaivanneet minua VUOSIKAUSIA. Olen niin onnellinen, etten osaa olla edes katkera, ettei tällaisia apuvälineitä ole ollut minulla aiemmin.

Ai niin ja bonusplussapallero: luulisi, että tämä SOS-voide olisi niin rasvaista, että meikki kiiltelisi kuin discopallo sen päällä, mutta ei! Kaupan päälle tuli kiitettävän mattainen iho. Mitä vielä voisi pyytää???

Nyt kertokaa: tekikö tämä tuote jonkun toisen yhtä onnelliseksi kuin minut?

4 kommenttia:

 1. Voisi tehdäkin sen jälkeen kun kokeilen! Käytän tuon oman kosteuttavan seerumini ensiksi pois ja kokeilen tätä sen jälkeen! :)

  VastaaPoista
 2. Jee, kerro sitten, kuinka kävi! :)

  VastaaPoista
 3. Kohta olen purkillisen käyttänyt ja voisin sanoa, että oon tyytyväinen. En tosin tiedä johtuuko se juuri tästä vai jostain muusta, että ihoni on paremmassa kunnossa kuin muina talvina. Ostan varmaan jatkossakin lissää. :)

  Nimimerkillä, atoopikko. :P

  VastaaPoista
 4. Mulla on kanssa tämä Lumenen 5 Min SOS-voide. Kosteuttajana tuo ei itsellä toimi kovinkaan hyvin, mutta nimensä mukaisesti se kyllä rauhoittaa ihoa. Nuhan takia punaisen ja ärtyneen nokan ihon tuo rauhottaa hetkessä, joten kyllä se toimii. Ei vaan kosteusvoiteena ainakaan mulla, mutta eihän se sen tarkoitus vissiin olekaan...

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!