lauantai 17. joulukuuta 2011

Benecosin Berry-kiilto

Pikkupikkushimmeriä....

Esittelin eilen Benecosin Rosé-kiillon (klik), joka pinkaisi välittömästi suosikkikiiltojeni joukkoon jo ihan värinsäkin puolesta, koostumuksesta puhumattakaan. Sama kiilto Berry-sävyssä ei ehkä sävynsä puolesta ole ihan niin paljon minua kuin vaalea Rosé, mutta yllättävän paljon tämäkin minua miellytti. Koostumus ei ehkä ollut yhtä paksua kuin kollegassaan, mutta se ei ollut lainkaan paha juttu.


Kuvitelkaa tämä ihan aavistuksen tummempana.

Berry on sävyltään jotain, jota en osaa edes kuvailla, mutta tuo ylin kuva kertoo enemmän kuin jäpätykseni. Todella monipuolinen kiilto. Pärjää huulilla yksinään, mutta toimii kivasti myös tumman huulipunan kaverina, josta pitääkin joskus ottaa kuvaa. Ehkä putkilosta katsottuna jopa pelottava sävy itselleni, mutta oikeasti niin paljon maltillisempi huulilla, että käytän kyllä tosi mielellään.


Rusehtavan marjaisa shimmereillä?
Koostumus on tosiaan ihan snadisti kevyempää kuin Roséssa muutaman ensikokeilun perusteella, mutta se ei ole paha asia. Ihan törkeän kosteuttavan, pehmeän ja miellyttävän tuntuista huulilla. Pidän aivan tajuttomasti vaan tästä tavarasta.


Kävikö jo selväksi, että tykkään?

Ei tässä sitten muuta. Yritän rajoittaa ylisanojen käyttöä, niin ette pidä minua pimahtaneena. Mutta sen vielä sanon, että on huisia, miten hyvä hinta-laatu-suhde näissä kiilloissa on. Alle 8 euroa kun maksavat nämä ihanuudet.

Benecosin kiiltoja saa tosiaan tilailla vaikkapa Ecodealin sivuilta: klik*.

pssst. Muistakaa osallistua RevitaLash-arvontaan! Osallistumisaika loppuu huomenna klo 17!! KLIK.

Berry-kiiltokin on saatu Benecosia maahantuovalta Ekovistalta ja blogin kautta, kuinkas muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!