torstai 22. joulukuuta 2011

Lotusta kerrakseen

Purkin väri on ainakin oikea.

Klikkasin ihan ex tempore -meiningillä Yvesin virtuaaliostoskoriin Jardins du Monde -sarjan Lootuksen kukka -suihkugeelin (klik*) tuossa taannoin. Purkki pääsi melkein heti käyttöön ja yllättävän pitkään siitä riittikin, vaikka hurjasti lotrasin. Lyhyesti sanottuna: tuoksu oli plaah, mutta koostumus jee.Purkissa kehuskellaan tuoksun olevan lempeä, mutta minun makuuni se oli hiukkasen liian pistävä. Ei pahasti, mutta parempiakin tuoksuja saletisti on. (Ja siksipä tein uuden tilauksen Yvesille...) Puteli maksoi kuitenkin pari euroa vain (se oli tarjous, normihinta 3, 50 e, mutta aika usein noita saa alehintaan) ja koostumus oli tosiaan mahtava, joten eivät rahat hukkaan menneet. Suihkugeeli oli jotenkin todella täyteläistä, ei ehkä vaahdonnut älyttömästi, mutta toimi moitteettomasti sheivatessa. Hellävaraista se myöskin oli, joten valituksen aihetta en löydä kuin minun makuuni tympeästä tuoksusta.

Sen sijaan toinen Lotuskukka ei tuoksunsa kanssa minua kiukuttanut.

4,50 e/l, Citymarket

Todella edullinen saippuapurkki täynnä ihanaa pinkkiä nestettä pääsi mukaan Cittarin reissulta. Tämä puteli kestää varmaan iäisyyden. Tuoksu on todella, todella mieto eli ei varmasti ärsytä ketään. Ostin samanlaisen mustan purkin (Black Rose) kylppäriin, tämä pääsi veskiin. Niitä oli myös punaisia ja valkoisia, jotka olisivat ehkä tuoneet joulumieltä. Ja huom. minähän ostan näitä värin takia, en tuoksun.

Iik, kohta on joulu. Meidän vaavin eka laatuaan.

pssstttt. Citydealin tarjoukset tänään (joo, olen ihan pikkusen nyt koukuttunut): 

- 40 euron lahjakortti Tigin tuotteisiin 20 eurolla: klik*

- Helsinki: ripsienpidennys sekä 20 euron lahjakortti ripsihuoltoon 50 euroa (normihinta 140 e!): klik*

- Helsinki: kosmeettinen tatuointi 99 e (arvo 250 e): klik*

Ja pliis selittäkää nyt tyhmälle, että mitä nuo tavaran tai palvelujen tarjoajat hyötyvät tarjotessaan palveluitaan hullun halvalla??? I don't get it.
4 kommenttia:

 1. Heippa!

  Yrittäjä joka lähtee mukaan Citydealiin haluaa markkinoida yritystään. Mainostaminen perinteisin keinoin on todella kallista. Citydealin kautta he saavat asiakkaat testaamaan yrityksensä palveluita ja toivovat uusia asiakkaita.

  Yritys saa puolet lahjakortin hinnasta. Eli jos esim. kampaamo tarjoaa väri-ja leikkauspaketin 40€ hintaan saa kampaamo VAIN  20€ Citydealilta asiakkaan lahjakorttia vastaan. Citydeal saa kaikki rahat jos asiakkaan lahjakortti jää käyttämättä.

  Itse olen käyttänyt aika paljon Citydealin lahjakortteja. Osa jutuista on toiminut erinomaisesti ja jossain paikoissa olen käynyt tämän jälkeen uudellelleen. Jossain paikoissa yrittäjä ei ole ehkä ymmärtänyt homman ideaa ja on ollut todella väsynyt ja kiukkuinen.  He ovat varmaankin myyneet liikaa lahjakortteja eivätkä ole ymmärtäneet kuinka paljon he joutuvat tekemään ns. ilmaista työtä markkinointimielessä. Toisaalta ymmärrän yrittäjää mutta kiukkua ei saisi purkaa asiakkaaseen. Muutama yrittäjä on kertonut, että  Citydeal kuulemma  "painostaa" tekemään diilin, jossa myydään todella paljon lahjakortteja ja todellisuutta ei välttämättä tässä vaiheessa vielä ymmärretä.

  Muutamassa paikassa  minua on syytelty tyyliin: "taas Citydeal asiakas ja että tällä mitä tästä jää ei makseta kuin hiusväri, saatipa tilan vuokraa ja etenkään työntekijälle ei jää mitään...".  Silloin on ollut todella kiusaantunut olo koko hoidon ajan.

  Parhaimmillaan homma toimii todella hyvin ja kaikki osapuolet voittavat (Citydeal, kuluttaja ja palveluntarjoaja) mutta monta kertaa voittajaksi jää vain Citydeal joka saa hyvät tuotot.

  Itselle on aika ristiriitainen olo koko touhusta. Yksi yrittäjä kertoi, että ainakin Offerium ottaa itselleen olikohan se vain 30 % palkkiota itselleen ja kai Facediili saman tyyppistä provikkaa. (tämä ei ole ihan varmaa tietoa).

  Suosittelen kuitenkin koittamaan diilejä, varsinkin sellaisia jota ei muuten välttämättä tulisi testattua tai lahjakortteja ravintolaan tai verkkokauppoihin. Olen saanut kyllä monta kertaa todella huonoa palvelua ilman diilejä kauneushoitoloissa yms. eli ei nuo diilit takaa huonoa palvelua:)

  VastaaPoista
 2. Sinna: Iso kiitos kattavasta selityksestä! Nyt tajuan vähän paremmin :) Juuri katselinkin noita Offeriuminkin diilejä ja siellä on kanssa tosi kivoja ja tosiaan ihan kiva, jos he jättävät yrittäjällekin vähän rahaa :)

  Mutta siis hui, ihan kamalaa, jos istuisi jossain kampaajan tuolissa ja kampaaja juttelisi tuollaisia... Tulisi kyllä TOSI kiusaantunut olo :o

  VastaaPoista
 3. Huh, Sinnan tekstin luettuani tuli kyllä tosiaan tunne, etten missään tapauksessa halua tukea tuollaista yrittäjien hyväksikäyttöä! Citydeal on siis pannassa täällä suunnalla.

  VastaaPoista
 4. Mansikka: Kuulostaa kyllä hurjalta :/

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!