sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joululahjavinkkejä, osa 5

Prettyn tarjontaa tällä kertaa. Prettyn kanssa kannattaa hyödyntää voimassa olevaa tarjousta - osta nyt, maksa vasta helmikuussa.


Lahjakortti Prettylle. Kelpaisi itse kullekin ;) Klik*.


Sinan Stamping Nail Art -setti sisältäen 4 kuviolaattaa, leimasinsetin (stamper/scraper), kynsilakanpoistoaineen, 4 koristelulakkaa, glitterlakan ja päällyslakan. Eikä todellakaan verota lompakkoa hirmuisesti, vaikka setti on aika muikea paketti. Klik*.Nyxin hedelmäinen huulivoide. Kuvassa appelsiinin tuoksuinen ihanuus, mutta valikoimissa myös muita makuja/tuoksuja. Klik*.


Treacle Moonin vartalovoit, namnam. Kuvassa vadelmaa ja kookosta. Klik*.Minkälaista kosmetiikkaa muuten annatte lahjaksi ja kenelle?

psst. Muistathan myös muut vinkit: klik

Kuvat Prettyn sivuilta.

4 kommenttia:

 1. Annan taas melkein kaikille jotain kosmetiikkaan liittyvää ;) Eli siskoille, siskon miehelle ja äidille plus varmaan myös kavereille, kunhan ostan ne lahjat. Musta on kiva antaa apteekkikosmetiikkaa, koska harva sitä itse tulee ostaneeksi, mutta itse tykkään niin monesta, että haluan jakaa ilosanomaa :D Ja toinen siskoni on 11-v. joten kynsilakat on aika kova sana, sillä on pikkasen hienompia ku kavereillaan, kun saa aina multa xD

  VastaaPoista
 2. asetonihuuruja: Mullekin kyllä usein on luontevaa antaa juurikin jotain kosmetiikkaa, etenkin äipälle :)

  Apteekkikosmetiikka on kyllä tosi hyvä lahja, itsekin viime aikoina apteekin tuotteisiin kovasti ihastuneena olisin ikionnellinen sellaisesta lahjasta :)

  Ja mageet kynsilakat on ihan varmasti 11-vuotiaalle pop :D

  VastaaPoista
 3. En anna enää kenellekään lahjaksi kosmetiikkaa, sillä antamani naamiot, huulirasvat ja hienot hiustuotteet ovat jääneet käyttämättä. Äidille ostan tosin sitten muuten kasvovoiteet, mutta mitään hemmottelutuotteita ei osaa käyttää. Kysyy aina "mikä se on?" ja sitten unohtaa saman tien vastauksen (vaikka ei siis ole mikään dementikko tai niin vanhakaan vielä).

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: No, voi harmi! Joudut sitten lahjomaan kosmetiikalla itseäsi :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!