keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Tuotevinkit uudelle vuodelle

The Body Shopin smokey eyes -palettia (klik) esitellessäni lupasin esitellä myös muut Smoke and Sparkle -lookiin kuuluvat tuotteet. Tämä vähän jäi ja joulutaukoa pidensi minun ja tytön sairastuminen (jotka edelleen jatkuvat). Mutta halusin kuitenkin päästä nämä esittelemään ennen kuin vuosi vaihtuu, joten ryntäsin tytön unien aikaan koneelle näpyttelemään postausta :)

The Sparkler.

Ensinnäkin sitä sparklea: aivan mahtavan kaunissa, vanhanaikaisen suihkepullon näköisessä putelissa tulee shimmeripuuteri, jota voi suihkauttaa koko kropalle söpön kimaltelun aikaansaamiseksi. Mutta älkää tehkö niin kuin minä tein, vaan niin kuin minä opetan :) Allekirjoittanut nimittäin puristeli tuota pallukkaa aikansa tulpan ollessa kiinni. Sitten tämä viisas, nimeltä mainitsematon ihminen avasi tulpan ja PUFF. Shimmerit lensi ympäri vessaa, housuja, paitaa, hiuksia, käsiä.... Että niin. Älkää puristelko sitä turhaan ja tulpan ollessa kiinni painetta kertyy puristelemalla niin paljon, että käy niin kuin minulle.Oma shimmerini on sävyä Enchanting Gold, mutta tuotetta saa myös söpönä vaaleanpunaisena versiona, sävynimi silloin on Boudoir Pink. Säihkyvän tukan muuten saa, kun suihkuttaa shimmeriä (maltilla!!) hiuksiin :)

Salamalla.

Hämärässä.


Mutta sitten se itse shimmeri.. Aivan ihanan kultaista, puuterimaisen kevyttä ja hienojakoista upeutta, jota kuvaa kaksi kirjainta: AH. Ihanaa. Tuntuu iholla mahtavan pehmeältä. Jos juhlitte avoselkäisessä mekossa, niin pyytäkää kaveria suihkuttamaan shimmeriä selkään ja olkaluille. Mutta maltilla :) Pitäkää pulloa myös tarpeeksi kaukana ihosta, niin saatte shimmerin leviämään laajalti.

Purple, Coral ja Beige ylhäältä alas.

Sitten Bodarin trendilookiin kuuluuvat myös bilettämiseen sopivat Hi-Shine -minihuulikiillot. Pikkuruiseenkin laukkuun sopivia kiiltoja on lookissa neljä, joista itse sain kokeiluun kolme: Beige-, Coral- ja Purple-sävyt. Viimeinen uupuva on kiilto on Pink.

Beige, Coral ja Purple vasemmalta oikealle.

Kiillot ovat tahmeita, lähes juicytubesmaisia. Huulille levitettäessä tahmeuden tuntee, mutta aika hyvin nämä kuitenkin sulavat huulille niin, ettei tahmeutta tunne enää niin paljon eli vähän vähemmän tahmeita kuin ne Lancômen Juicy Tubesit (muistini mukaan). Kiillot levittyvät huulille hyvin. Tykkään kaikenlaisista kiilloista ja löydän jokaisesta laadusta jotain positiivista. Tahmeista kiilloista pidän bilettäessä siksi, että ne ikäänkuin "tuntuvat" huulilla koko ajan ja sen tietää, kun kiiltoa pitää lisätä. Lisäksi nämä kiillot ovat kaikki suht läpikuultavia, joten kiiltoa voi lisätä ilman peiliäkin pelkäämättä sotkuja. Biletykseen sopivaa materiaalia siis.

Koska tumma silmämeikki on ihan ykköstä juhliessa, niin vaalea kiilto on omiaan sen pariksi. Kiillot myös tuoksuvat aivan tajuttoman hyville, mutta huulilla hetken oltuaan tuoksu kyllä katoaa. Pysyvyys näissä on aika hyvä, huulet näyttävät pitkään vähintäänkin kosteutetuilta ja paremman sanan puutteessa mehukkailta :D Aavistus kiiltoa siis pysyy vaikka kuinka pitkään, kokonaismääräinen kiiltokin suht pitkään riippuen tietenkin mitä tekee. Itse join kahvia ja söin yhtä sun toista herkkua ja kiilto pysyi (tahmeutensa ansiosta luulen) huulilla jonkinasteisena.

En ehtinyt ottaa huulikuvia, mutta sävyerot ovat huulilla niin mitättömän pienet, että sen puolesta niitä ei tarvitakaan.

Look on vissiin aika limited edition, joten toivottavasti tuotteita on vielä kaupoissa.

Jos jätätte silmämeikin hennoksi, niin laittakaa sitten huuliin jotain räväkämpää :) Huulipunan perusvinkit pysyvyyteen: värittäkää rajauskynällä koko huulet, puuteroikaa ne, punatkaa siveltimellä, pussatkaa paperia ja punatkaa uudelleen. Jo luulisi pysyvän!


Tuotteet on saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. moikka! paljonko tuo the sparkler maksaa ja saako suomen body shopeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moimoi, anteeksi kun oli unohtunut vastata! Hinta on 24,50 e ja saa Suomen Bodareista! :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!