torstai 8. joulukuuta 2011

Glam Green Rock Star X-mas Nails

Jingle bells, jingle bells...

Kun kuu vaihtui joulukuuksi, päätin minäkin alkaa sporttaamaan joulukynsiä. Visio oli mielessä jo pitkään ja vihdoin pääsin kokeilemaan Color Clubin glitterhässäkkää. Eli siis nämä kynnet kestävät varmaan koko joulukuun, koska glittereitä en pois saa ellen upota kynsiä viikoksi pontikkaan. Kynnet pätkäisin pois sillä periaatteella, että töpökynsille sopii sikahyvin tumma ja blingi, joten näillä kynsillä töpökyntisyys on sallittu. Saavat kasvaa sitten ihan rauhassa glittereiden alla.


Kuusimaisen vihreää...

Glittereiden alle olin päättänyt laittaa jotain jouluista ja tummanvihreä oli ykkösvalinta. Siksipä olin iloinen, että jemmoista löytyi Max Factorin erittäin täydellinen joulunvihreä minilakka sävyssä Glam Green. Siis niin jouluinen, että huh heijakkaa vaan. Tämän löytää esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta (klik*), jossa toimituskulut jouluaattoon asti vain euron. Laitoin tätä kynsille vain yhden  kerroksen ja oli tosi peittävä. Ette ehkä usko, mutta laitoin sen tarkoituksella vähän vaan sinne päin -meiningillä, koska glittereiden alla se ei ole niin justiinsa, miten sen lakan laittaa. Pääasia, ettei ole ympäri kämmenselkää ja kynsinauhoja.


Glam Green kera Wish Upon a Rock-Starin. Oiva pari.

Päällensä Glam Green sai siis CC:n Wish Upon a Rock-Star -kuorrutteen, joka on kyllä myös niin jouluinen, ettei mitään rajaa. Kuulen jo päässäni Jingle Bells -biisin, kun vain katsonkin tätä lakkaa. Lakka on sekoitus kultaista, hopeaa, vihreää ja punaista glitteriä, joten en vaan voisi kuvitellakaan jouluisampaa cocktailia.


Katsokaa, miten kivasti isot hitulat asettuivat nimettömään.

Tuossa on eriväristen pikkuglittereiden lisäksi noita isoja hituloita (kyllä, termit on hanskassa!) ja ihan vahingossa ne nimettömään asettuivat tuolla tavalla viistosti. Hauskaa. Nimettömään laitoin kaksi kerrosta rokkistaraa, koska halusin tietää, miten se sopisi kuvioon. Koska se ei älyttömästi lopputulosta muuttanut, niin jätin nyt ainakin toistaiseksi muihin vain yhden kerroksen. (Nyt kun kuvia kattoo ja kynsiäkin, niin tekisi mieli kuorruttaa kaikki kynnet kyllä vielä kerran glitteriin. ) Glitterlakaksi kuitenkin aika peittävää tuo rokkistara eli glittereitä tulee jo yhdellä kerroksella runsaasti. Lisäksi minusta oli kiva, että tuota tummanvihreää lakkaa oikeasti näkyy alta, jotta joulufiilis on taattu.

Joulu on taas, joulu on taas...

Pahoittelen sadannen kerran käsieni kuntoa, ettekä ehkä usko tätäkään, mutta ne ovat oikeasti jo paranemaan päin. Atooppisuusvaiheen jälkeen saadaan hydrocortisoneilla sun muilla se pahin punaisuus, kutina ja ihottuma pois (nyt ollaan melkein siinä pisteessä) ja sitten miedommilla voitehilla kosteutetaan tassut sitten entiselleen. Pitkä prosessi, joten kärsitte nyt taas tämän postauksen verran mummokäsistäni.Mutta yhteenveto kynsistä: olin todella tyytyväinen kummankin lakan peittävyyteen ja tulin näistä joulumielelle... Vaikkakin tosiaan jäin miettimään, että olisiko pitänyt vetää ihan glitteriöverit ja lakata Rock-Staria useampi kerros.

EDIT. Pari päivää katselin noita kynsiä ja sitten totesin, että lisää blingiä over here, thank you very much!


Glitteriöverit.

Ja enää en edes tiedä, montako glitterikerrosta vetäisin. Innostuin vähän. Kuten kuvasta näkyy, lakat olivat jo ehtineet kulua jonkin verran, mutta whatever. Oho, outoja varjoja löi muuten kuviin lakkojen päälle...


Inspiraatio: joulukuusi koristeineen.

Pääasia on, että pohjan tummanvihreä väri kuultaa glittereiden alta ja luo todellisen joulukuusifiiliksen. Olen paljon tyytyväisempi kynsiin näin. Livenä kynnet näyttävät tietysti kivemmilta, kamera tuo kaikki virheet aina selkeämmin esiin. Kuvien läpi, kun katsoo, tuntuu lisäksi siltä, että kynnet ovat liian täydet. Että pieneen tilaan on ahdettu liikaa. Eikä kynsien todellinen välke ja hohto oikein erotu kuvista. HÖH. Joudutte taas vaan uskomaan minun sanaani. Tai sitten palauttakaa mieliinne Sonnen postaus, jossa rokkistara välkehtii kauneimmillaan: klik. Pikkasen siistimmin lakatut kynnet :o Hups. Ehkä pitäisi jättää kynsipostaukset ammattilaisille. No, seuraavaa lakkapostausta saattekin odottaa siihen asti, että etsin jostain tärpättipontikkasekoitusta, johon glitterkynnet saan upotettua glittereiden poistamiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!