keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Surffitukka à la Kevin Murphy

Rantalookia joulukuussa :)

Minulle on ominaisinta yrittää tehdä pörrötukastani sileää, mutta joskus on hauska hengailla oikein kunnon peikkotukassa. Joihinkin asuihin, olotiloihin ja kampauksiin astetta pörröisempi tukka yksinkertaisesti sopii paremmin kuin silotellut hiukset.

Eilen esittelin OI Oilin, joka teki tukastani näin sileän:

Lähtökohta :)

Sain testiin Kevin Murphyn Hair Resort Sprayn, jota suihkutetaan tukkaan, rutistellaan ja voilà, surffilook on valmis :) Tuote sopii niin naisille kuin surffipojillekin. Itse inspiroiduin tämän kanssa hippilookista, joksi muunsin sileät hiukseni.


Pikkuletti, paljon volyymia ja avot.

Suihkuttelin tuotetta muutaman painalluksen, rutistelin niin, että narske vaan kävi ja tuon sain aikaiseksi. Enemmän volyymia, rakennetta ja "karheutta". Tämä oli jotenkin tosi hauska tuote ja jos teillä on tukkaa tuntikausia laittavia miehekkeitä, niin antakaapa tämä lahjaksi. Ei tarvitse hirveästi fiilistellä surffitukan eteen, kun homma on puolessa minuutissa tehty :)

Beach look texture spray kertoo purkki.

Hauskinta tässä tuotteessa oli muuten tuoksu. En tiedä, kuvittelenko, mutta minusta tuote tuoksui ihan aurinkorannalta: aurinkorasvalta, auringolta, hiekalta, kesältä ja ulkomailta. Ihan siis kesäfiiliskin tuli heti sopivasti näin joulukuussa :)

Tuotetta voi suihkutella niin kosteisiin kuin kuiviinkiin hiuksiin. Pieni määrä riittää, muuten tulee liian kosteat paikat. Suositushinta on 24 euron kieppeillä ja ihan on hintansa väärti, jos haluaa vähällä vaivalla tuulen ja auringon tuivertaman tukan. Suihke on aerosoliton.

Saatavissa parturi-kampaamoista.

Tuote on blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!