maanantai 12. joulukuuta 2011

Pehmeyttä SebaMedin Anti-Ageing Q10 Hoitovoiteella

Näin talven tehdessä tuloaan (täällä päin näkymiä ei ainakaan vielä voi sanoa talveksi tätä kirjoittaessani) on aina ihanaa löytää tuotteita, jotka vaikuttavat sellaisilta, joihin voi hädän hetkellä turvautua. Omalla ihollani on ikävä tapa tehdä kuivumis- ja punoittamistemppuja talvipakkasilla, joten ihoa hellivät tuotteet tulevat silloin erityiseen tarpeeseen.

Mummys new love!

Uutta päivä- ja yövoidetta jemmoista kaivaessani törmäsin SebaMedin Anti-Ageing Q10 Hoitovoiteeseen, jonka kyljestä huomasin viimeisen käyttökuukauden, joka oli aikaa sitten mennyt. Kauhistuin tätä niin, että päätin ottaa tuotteen samantien ympärivuorokautiseen käyttöön toivoen tietenkin samalla, ettei se olisi jo mennyt pilalle. Järkytyin muutenkin tällaisesta tavasta merkitä purkin viimeiset hetket, sillä pidän enemmän siitä, että piloille meno lasketaan purkin avaamishetkestä. Silloin ei ole niin kovia paineita. No mutta, voide ei ollut onneksi mennyt piloille, joten all was good.

All was even better, kun olin tuotetta kokeillut aamuin illoin. Kun otin tuotteen käyttöön, ihollani oli muutama kuiva läiskä, jotka siihen olivat ilmestyneet heti, kun mittari ensimmäisen kerran näytti miinuksia. Parin päivän käytön jälkeen kuivat läiskät olivat kadonneet. Muutama päivä lisää ja iho oli pehmeääkin pehmeämpi. Siis voi jumankauta, että voi ihminen olla onnellinen. SebaMedin hoitovoide on täyteläistä, paksua ja jopa ylellisen tuntuista. Pienikin määrä riittää, mutta kun kadotin purkin kannen, tuli kiire käyttää voide loppuun ennen kuivumista. Siispä hellin autuaasti myös kaulaa ja dekolteeta, niin kuin purkki ohjeistikin. Iho on ollut käytön jälkeen todella hyvinvoiva, sileä ja pehmeä. En voisi pyytää enempää. (Ja sen kannenkin kaivoin kylppärin pöydän alta ennen kuin kuvasin purkin :) )

Koska ihoni on yhtä kuin itse piru, saattaa se kuivumisen lisäksi myös rasvoittua herkästi. Siitä huolimatta tämä täyteläinen voide ei rasvoittanut sitä sen kummemmin, vaikka toki puuterin käyttö meikin kanssa oli perusteltua. Meikki levittyi tämän päälle oikein hyvin, joten senkään kanssa ei ollut ongelmia.

Googlettelin vähän eri apteekkien sivuja ja tämän purkin hinta on noin 20 euroa. Periaatteessa kova hinta voiteesta (minun näkökulmastani), mutta tämä on kuitenkin aika riittoisaa ja vaikutukset ovat niin selvät, että aion ostaa tätä ehdottomasti uudelleen. Varsinkin, jos ne pakkaset alkavat pian paukutella.

Kaikki ihotyypit saavat nautintoa tästä paketista.

Purkissa muuten muistutettiin myös, että 25-vuotiaan iho alkaa jo kilkutella ryppykaupan ovia, joten siksikin koin, että voide kannatti ottaa käyttöön. Olen jo vuoden jäljessä ryppyvoiteiden käyttöä ajatellen! :) En kuitenkaan koe, että minulla olisi niin selkeitä juonteita, että olisin voinut huomata niiden hävinneen tämän käytön myötä.


Pehmeyttä, pehmeyttä... Check, check. Onneksi ei päivämäärän umpeutuminen haitannut!

INCI: vesi, pehmentävä aine, emulgaattori, manteliöljy (ilmeisesti ravitsee ja hoitaa kuivaa ihoa?), pehmentävä aine, pehmitin/ihoa hoitava aine, pehmentävä aine.... Eiköhän tuo riitä. Olen myyty. (Totuuden nimissä en vain jaksanut enää etsiä nimiä listasta, varsinkin kun kaikkia ei sieltä löytynyt, joten jätin leikin kesken.) Loput voitte itse luntata tuosta kuvasta, jos kiinnostaa :)

Laitoin tämän hoitovoiteen tuohon oikean laidan suosikkilistaan 24 h voiteeksi, kun halusin tämän ehdottomasti sinne, mutta en halunnut poistaa jo nimeämiäni päivä- ja yövoidelemppareita. Tämä SebaMed käy niin päiväksi kuin yöksi, joten 24 h -palkinto osuu tähän kohtaan napakasti.

Olen muuten aiemmin testannut saman sarjan silmänympärysvoiteen, mutta vasta nyt todenteolla kiinnostuin SebaMedin tuotteista. En löytänyt tuosta voiteesta testauksen tuloksia blogistani, mutta muistan, että se oli myös täyteläistä ja kivan tuntuista. Voi kuitenkin olla, että käytin sitä niin satunnaisesti, että sen takia on unohtunut siitä kirjoittaa.

Huomhuomhuom! Feeluniquesta tämän purkin saa huomattavasti halvemmalla: klik!

2 kommenttia:

  1. Feeluniquesta saa muuten halvemmalla, vink vink. :)

    Purkissa olevat tuotteet jätän kyllä yleensä hyllyyn, mutta tykkään Sebamedin Clearface hoitogeelistä (siinä ei siis ole mitään finnintappoaineita, vaan on kosteuttava). Suosittelen kesäksi tai voiteiden alle!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: KIITOS!!!!!!! Mä en ikinä tajua tsekkaa noita ulkomaisia nettikauppoja, mutta tuollahan tuo purkki on puolet halvempi, jee!!

    Ja kiitti tuosta toisestakin vinkistä :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!