lauantai 15. lokakuuta 2011

Sparkle of Joy

Nyt on sellanen hetki, kun hakkaan päätä vaan seinään. Viisaampi pitäisi nyt postaustauon, mutta ei, en näköjään minä. Kyseessä olisi nyt kynsilakkapostaus. Onko se fiksua silloin, kun a) ei osaa levittää kynsilakkoja siististi, b) kädet ovat atooppisen kuivat (ihan kuin olisi jo talvi, muistutus itselle: osta Nivea Cremeä!!!!) ja tästä syystä tarjoilen aika tiukasti rajattuja kynsikuvia ja c) kuvaajan taidot ovat ihan pikkuisen hakusessa? Tuntuu, että viime aikoina näitä sinne päin -postauksia on ollut vähän liikaa. Mutta tietäkää, ettei se ole teidän aliarvioimista. Yritän vaan pysytellä kiinni päivittäisessä postaustahdissa, en tiedä miksi. (En taida onnistua tässä kuitenkaan...) Ja olen joo niin laiska, että en aina jaksa lakata uudelleen kynsiä, jos vähän menee pieleen. Tai paljon.

Nimenomaan kynsipostaukset ovat olleet näitä niin ja näin -postauksia. Jostain syystä normisti nopsaan kasvavat kynteni eivät nyt kehity toivottua tahtia, nimenomaan kuvauskädessäni eli vasemmassa. Tästä syystä olen turvautunut kuvia varten oikeaan käteeni, joka myös kuivempana kätenäni tunnetaan. Oh joy. Pitää vissiin taas turvautua Sally Hansenin ihmekasvattajaan (vähän kesken jäänyt testipostaus aiheesta täällä: klik ja tilata voi täältä: klik). Unohdan aina, vaikka jo pitkään olen miettinyt, että pitää ottaa tuo taas käyttöön. Perhana. Nyt muistan tuon, kun nämä lakat vaan poistan.

Vasemman käden kynnet kelpaavat kyllä pituudeltaan.
Anyhow, lakkasin kynnet Sokoksen 3+1 -päiviltä tilaamallani Lumenen 12 Sparkle of Joy/Kupliva onni -sävyisellä lakalla. Aluksi ajattelin lakan sopivan pikkujoulumeininkeihin, mutta oikeastaan tämä on aika keväinen/kesäinen lakka. Ei joulunpunainen, vaan pinkihkönoranssihkonpunainen kera pikkuisten glittereiden.

Sparkleri kaverinaan ihana Rocherin Anti-breakage-aluslakka.
Laitoin lakan alle lempparialuslakkaani, jota Yves R. tarjoaa vieläkin alennuksessa (klik klik). Korkkasin jo jemmapullon, koska havaitsin alkuperäisen aluslakan alkavan muuttua jo vähän turhan venyväksi. Onhan tuo jo ajat sitten avattukin.

Räiskis, roiskis, lakat kynsinauhoille, loiskis.
Joka tapauksessa olen vähän kahden vaiheilla tästä Lumenesta. Ainakin aivan turhaan hitaasti kuivahteli, Glamourous-sävy oli tuossa suhteessa sata kertaa parempi. Myöskään peittävyys ei ollut tässä Glamöröösin luokkaa. Kolmekaan kerrosta ei tarjonnut toivottua peittävyyttä. Värisävyltään lakka on kuitenkin ihan ihana. Ja ihme ja kumma, toistuu kuvissa suht omanlaisenaan, vaikka on punapinkkioranssihko, JEE!

Oli minulla muitakin kuvia, mutta hei, noista selviääkin jo olennainen. Hei hei, hellurei. Huomaako sen, että äiti on vähän väsynyt?

3 kommenttia:

 1. Heh, mulla on samat fiilikset näistä kynsiasioista.. Mä EN vaan osaa! :D Mutta siitä huolimatta mulla on tulossa Kicksin yhdestä lakasta juttua jossain vaiheessa, kun saan tämmöisen "testi"-vaiheen suoritettua. Onhan nää kuitenkin pikkaisen jotain vaihtelua muiden juttujen lomassa.. ^^

  VastaaPoista
 2. Onpa herkullinen väri!

  Mä katsoin juuri yhden ohjelman, jossa kokeiltiin ihmisten kauneusvinkkejä.. Lakkaa kynnet niin, että roiskuu. Ihan voi vedellä huoletta yli ja ympäri :D Sitten vaan sellainen 15-30 min tiskaustuokio ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Näytti toimivan sillä neitokaisella, allekirjoittanut ei ota vastuuta :)

  VastaaPoista
 3. Bompula: No, niinpä! Ja pakkohan se on kaikki tänne blogiin tunkea, vaikka taso olisi ekaluokkalaisen ensikokeiluihin verrattavissa :D

  La Petite Princesse: Hahaa, pitää siis opetella tiskaamaan ;)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!