keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Nailgrowth Miracle


Otin viime viikolla testiin Sally Hansenin Nailgrowth Miraclen. Tätä oli tarkoitus sivellä kynsille joka toinen päivä, mutta täytyy myöntää, että ne kerrat taisivat jäädä pariin... Noh, siitä huolimatta:


Kynnet ovat kasvaneet. Paitsi tuo etusormi, joka katkesi :( Vähän epämuodostuneet kynnet, sillä en halunnut viilailla niitä kesken testin.

Parasta tässä aineessa on kuitenkin se, että huonokuntoisimmatkin kynteni ovat paremman näköiset eivätkä niin lommoilla kuin aiemmin.

Jatkan testiä ja tällä kertaa tunnollisemmin toivottavasti, mutta tässä vaiheessa näyttää hyvältä!

Sallyn ihmeainetta voi tilata täältä!

Ja hyvää joulukuun ekaa! Onko ensimmäinen luukku jo avattu? :)

6 kommenttia:

 1. En vieläkään aivan vakuuttunut!!! :DDD Minen ees omista vielä joulukalenteria!! :DD

  VastaaPoista
 2. Ei ollut tarkoituskaan. Tämä vaatii lisätestejä :) En minäkään omista :)

  VastaaPoista
 3. Oih! :D Tuota pitää kyllä ainakin testata ♥ Ihanaa kun ihmiset on kilttejä ja tekee tällasia blogeja :)Ja ei kyllä ole ees kallis. Entä jos se lakka lähtee pois? ( olen kova poika raapimaan kynsilakkaa hemuliin )

  VastaaPoista
 4. Lakkaa pitää muistaakseni lisäillä parin pvn välein, joten jos näin toimii, niin tuskin on vakavaa, jos raaputtelee välillä pois sitä :)

  VastaaPoista
 5. Hei taas.. Toivottavasti viestini huomataan pian, sillä olen tilaamassa tätä prettystä, ja kun ei loppujen lopuksi tullutkaan postausta tästä enää :( Niin että kannattaako tilata? ;)

  VastaaPoista
 6. Hei Aurica ja ANTEEKSI, että postaus aiheesta on jäänyt. Olen tätä kyllä testaillut, mutta ennen-/jälkeen-kuvat ovat jääneet ottamatta, joten on tuntunut turhalta tehdä aiheesta kuvatonta postausta.

  Mutta mielestäni tämä toimii. Kynnet eivät lohkeile (tämä on ilouutinen minulle!), ne kasvavat nopeasti (mulla kasvaa kyllä muutenkin nopeasti, mutta jotenkin tämän kanssa vielä nopeammin) ja tosiaan kynnet ovat ylipäätään paremmassa kunnossa. Kannattaa vaan muistaa tosiaan lisäillä parin päivän välein. Säännöllinen käyttö takaa varmasti vielä paremmat tulokset, kuin oma epäsäännöllinen käyttöni.

  En todellakaan usko, että rahasi menevät hukkaan, jos tämän tilaat :)

  Gloss

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!