sunnuntai 9. lokakuuta 2011

4+1 tuotetta

Tilasin Sokoksen 3+1 -päiviltä neljä tuotetta ja sain lisäksi yhden kaupanpäällisen. Olisin voinut tilailla vaikka mitä, mutta keskityin ihonhoitoon ja lähti mukaan tietenkin myös yksi kynsilakka. Tilaamistani tuotteista ainakin suurin osa oli alennuksessa, mutta enemmän minua kiehtoi euron postituskulut. Sokokselta on huisin kiva tilailla, jos postitus vain hoituu alehintaan. Siihen ihan perushintaan en sieltä kyllä tilailisi, jos ei nyt olisi jotain hätähätäpulaa jostain.

Vaikuttaa hyvältä, mutta onko se sitä?
Puhdistusaineita minulla ei kovin montaa ole jemmoissa, joten tilasin Lorkun Dermo-Expertise -sarjan Triple Active Fresh -puhdistusgeelin, joka kertoo olevansa vaahtoava tuote normaalille ja sekaiholle. Minulle on tärkeää tuo vaahtoavuus, sillä yhdistän mielessäni vaahdon niin naaman kuin tukankin pesussa hyvään puhdistustehoon. Toivotaan, että tämä on kelpo tuote. Ainakin tuoksu on jumalainen.

Kasvovesijemmatäydennystä.
Tutkin jemmojani ja löysin joitain Nivean ihonhoitotuotteita. Näitä vahvistamaan tilasin vielä kasvoveden. Käsitin tilanneeni nuorille suunnatun (optimistista!) Stay Young -kasvoveden ja näin lukee tilauslähetteessäkin (tai no Stay Young Clear siinä lukee), mutta ilmeisesti tuote on uudistunut Pure Effect -sarjan Stay Clear -nimiseksi puteliksi. Tämä lupaa ehkäistä epäpuhtauksia, toivotaan sen näin myös tekevän.

Handut pehmoisiksi, eiköstä vaan?
Ja koska niitä käsivoiteita ei koskaan voi olla liikaa, päätin yrittää testailla kotimaista pehmitystä. Lumenen Arctic Aqua -sarjan 24 h Syväkosteuttava Käsivoide saa luvan olla hyvä, perhana! Tuote lupaa olla "raikas, tehokosteuttava ja nopeasti imeytyvä". Toivottavasti. Kädet ovat aika huonossa kunnossa ja odottakaas vaan, kun tulee talvi, niin voi morjens.

Sarjassamme helvetin vaikeat kuvattavat.
Pakollinen kynsilakka oli puoleen hintaan saatu Lumenen Gloss & Care -puteli sävyssä 12 Kupliva onni / Sparkle of Joy. Ja nimi kyllä kuvaa sävyä. Oranssipinkkipunahko glitterpamaus on pikkujouluja parhaimmillaan (kuohari kädessä, siksi kupliva onni).

Tarkista väri kaupasta, niin saat oikean kuvan. Tämä on väärä kuva.
Tämä myös kuuluu niihin punaisiin/pinkkeihin lakkoihin, jotka on täysin mahdoton kuvata. Tuo on oikeasti niin paljon erikoisemman punainen/pinkki kuin kuvassa.

Kaunistaa(ko) silmänympärykset...?
Kaupanpäällisyllätykseksi (tai ei kai se olisi ollut yllätys, jos olisin tarkastellut verkkokaupan sivuja tarkemmin, kyllä ne kaupanpäälliset siellä kerrotaan) sain Lumenen Vitamin C+ -sarjan Kaunistavan Silmänympärysvoiteen. Tätä en ehkä olekaan aiemmin testannut. Valitettavasti silmänympärysvoide on ehkä kaikista tuotteista se, jota epäsäännöllisimmin käytän. Terkkuja lähettelee tyyppi, jolla on edelleen käytössä Bodarin silmänympärysvoide, jonka otin käyttöön... ööh... yli vuosi sitten. Todistepostaus täällä. Minulla on varmaan sellaset harakanvarpaat silmänurkissani kymmenen vuoden päästä, että kyllä sitten harmittaa.

edit. Sen verran pitää vielä kehua, että tein tilauksen sunnuntaina ja keskiviikkona tuotteet tulivat. Eli todella nopsakkaa palvelua.

5 kommenttia:

 1. Heheh, mulla on jo ne naururypyt olemassa, joten taitaa olla jo liian myöhäistä silmänympärysvoiteelle.. :D :D Plus että koen aika turhaksi voiteeksi, jos nyt muuten käytän kosteusvoidetta tarvittaessa kasvoille.

  VastaaPoista
 2. Musta tuo nettikauppa on superhyvä olemassa, koska täällä maalla ei kauheasti ole tuotteita tarjolla. Naapurikaupungissa on toki Sokos, mutta siellä ei ole esim. kampaamotuotteita.

  Ei sillä, yleensä hamstraan reissuilla ja muutenkin noita tuotteita aikalailla, joten harvoin oikeasti olisi tarve tilata mitään.

  VastaaPoista
 3. Bompula: Munkin mielestä se on aika turha, mutta silti koen, että "pitää" käyttää, vaikka harvoin muistan... :/

  asetonihuuruja: Joo, siis oon superiloinen, ettei tartte aina matkustaa Sokokselle. On tuo nyt junamatkan päässä meiltäkin. Okei, noikin mitä tilasin löytyy varmaan Prismastakin, mutta musta vaan on kivempi tilailla. Ja tietty jos alesta saa, niin aina parempi. Mutta sen takia toivon, ettei postituskulut ole suuret, ettei sitten tule turhaa hintaa. Harmittelen vähän, ettei Stockan nettikaupasta löydy kosmetiikkaa, mutta toisaalta tilaisin varmaan eniveis Sokokselta, kun saa S-pisteet sieltä.

  VastaaPoista
 4. Tuo Lumene ie ole mitenkään syväkosteuttava, mutta tosi hyvä "laukkukäsirasva" pehmittää ja kosteuttaa pika-apuna ja imeytyy hyvin. Yömuhitteluihin kannattaa kuitenkan valkata jotain stydimpää.

  VastaaPoista
 5. HeidiB: No, voi harmi. Yllättäen niitä "laukkukäsirasvoja" on kyllä riittämiin, niitä stydimpiä tarvittaisiin. Ehkä "imeytyy nopeasti" on se koodi, mistä tunnista laukkukäsirasvan :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!