perjantai 21. lokakuuta 2011

Pretty Hair?

This means something gooooood.
Jepujee, hyvä päivä on. Prettylle on tullut hiusuutuuksia valikoimiin ja sain kunnian (blogin kautta tietenkin) valita niistä muutaman tuotteen, jotka haluaisin testata. Valinta ei ollut edes vaikea.

Pirtsakan väriset purkit!
Biozellin tuotteita olen jo testannut joskus viime vuonna (klik), mutta tuotteet ovat kokeneet sen jälkeen uudistusta niin ulkonäössään kuin koostumuksessaankin. Tästä syystä halusin testata merkin kuivashampoon (klik) uudelleen. Nyt kun vertailupohjaakin löytyy enemmän muista kuivareista, niin arviointikin voi olla helpompaa. Sitten ihan ykkösenä halusin testata Biozellin hiuspuuteria (klik). En edes tiennyt, että Biozell tekee hiuspuuteria, joten olin aika fiiliksissä tästä. Oh please, let it be good. Kaivelin muistilokeroitani enkä ehkä ole testannut hiusputskuista kuin L'anzaa ja Biozell olisi huomattavan paljon halvempi vaihtoehto.

Toiset pirtsakan väriset purkit.
Pyysin kokeiluun myös shampoota ja hoitoainetta. Wella-testin päätyttyä kylppärin hyllylle pääsevätkin Sim Sensitiven DermaSyd Hyposensible -sarjan Hydroactive Balance -shampoo sekä -hoitsikka (klik ja klik). Nämä on tarkoitettu usein toistuvaan pesuun ja sopivat normaaleille, rasvoittuville ja pitkille hiuksille sekä myös lasten hiuksille. Tuotteet eivät sisällä hajusteita.

Kerron lisää hiuksistani ja niiden tarpeista tulevan Wella-postauksen yhteydessä, mutta pääpointtina kerrottakoon, että tukkani rasvoittuu todella nopsakkaan ja tykkään pestä hiukset päivittäin. Tätä ajatellen valitsin nuo DermaSyd-tuotteet.

Nyt mammalomalaisena kuitenkin hiusten pesu saattaa joskus jäädä, kun on iltoja, jolloin tekee vain mieli kaatua sänkyyn. Silloin freesaan oloa aamusella mieluusti kuiviksella ja siksi olen jatkuvasti metsällä sopivan hintaista, mutta hyvää kuivashampoota etsien. Tähän ehdolle astuu nyt tuo Biozellin kuivis. Vanha versiokin oli jo tosi hyvä, joten tuskin tämäkään tuottaa pettymystä. Ja hiuspuutereita haluan kokeilla enemmän ja tosiaan koska omaan vain kalliimman puoleisen (mutta superhyvän) puuterin, niin pahitteeksi ei olisi, jos tuo Biozell osoittautuisi briljantiksi tuotteeksi.

Testit alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!