perjantai 14. lokakuuta 2011

Fruitful Nights

Pumppupullosta plussaa, as always.
Kerroinkin eilen, että päivävoiteeni oli ihan loppumaisillaan. Nyt loppui sitten myös yövoide. Green Peoplen Fruitful Nights oli pumppupulloineen aika kiva löytö, tosin arvokas sellainen. Sokoksen verkkokaupassa tämä puteli maksaa 27,90 euroa, mutta on toki perusyökkäriä monivaikutteisempi.

Mitämitä? Cannabis sativa? :) Hamppuöljyä siis....
Tässä ote tuolta Sokkarin sivuilta:

"Fruitful Nights on taianomainen alkoholiton hemmotteluvoide, joka häivyttää ihon pikkuvirheitä ja antaa sille tasaisen pehmeän pinnan. Voide poistaa kuolleita ihosoluja ja yön jälkeen paljastuu levännyt nuoremman näköinen iho. Valmistuksessa on käytetty mm. aprikoosia, hibiskusta ja ruusunmarjaa, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja eheyttävät. Tuote koostuu 90,10%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista."


Hedelmällisiä öitä, todellakin!
Minun mielestäni on todella mielenkiintoista, että voide poistaa kuolleita ihosoluja. Uskon sen näin tekevänkin. Niin kuin eilisessä Aco-postauksessa kerroin, niin ihoni on viime aikoina näyttänyt kirkkaammalta ja tasaisemman värisemmältä. Aluksi olin ajatellut antaa kunnian kokonaan näiden voiteiden alla käyttämilleni Paula's Choice -tuotteille (postaukset täällä), mutta teinpä sitten pienen kokeilun ja jätin Paulat pois kokonaan muutamaksi viikoksi. Iho oli siitä huolimatta pehmeä, näpytön ja kirkas. (Huom. Ihan eka kokeilu ilman Paulan antioksidanttivoidetta ei päättynyt näin hyvin...) Nyt sitten täytyy antaa Acon päivävoiteelle ja tälle Vihreiden Ihmisten voiteelle täysi tunnustus. Toki Paulat varmaan saivat pyörät pyörimään ja tekivät pohjatyön, mutta hienosti nämä jatkoivat hyvää työtä.


Tutkiskelin asiaa vähän tarkemmin ja kävin täällä tutkimassa INCI-asioita. Jäin muuten ihan koukkuun. Taidan tästedes viettää tuolla sivustolla paljonkin aikaa. Selvisi, että heti toisena (veden jälkeen) Fruittarin INCI-listalla on pehmentävää ainetta, samoiten kolmantena. Samoiten neljäntenä. Samoiten viidentenä. Tämän pitemmälle en päässyt, ei tarvinnut. Tuli heti hyvä mieli. Havaintoni pitivät paikkansa. Tämä todella pehmittää ihoa, jee.


Fruitful Nights ei tuoksunut voimakkaasti, mutta vähän kuitenkin. (Se neljäs ainesosa oli pehmityksen kanssa myös hajua/makua peittävä aine.) Pumppupullosta riitti yksi painallus ja jos pitkään painoi, tuotetta tuli ehkä liikaakin. Tämä ei mitenkään hetkessä imeytynyt, joten piti hieroa ahkerasti iholle, että sai siis tuotteen katoamaan kasvoilta. Mutta se oli oma vika, koska ohjeissa tuotetta kehotetaan käyttämään säästeliäästi. Kosteusteho oli ihan mieletön. Ei puhettakaan siitä, ettei tehot olisi riittäneet. Iho oli aamulla aivan varmasti kosteutettu ja hyvinvoiva. Niin kuin Active Protection -päikkäri, niin tämäkin on käyttöön haalittu heinäkuussa ja joka ilta käytetty. On sitten riittoisaa, ai että.


Edelleen peräänkuuluttaisin eilisen Aco-pullon suunnittelua, sillä vaikka kyllä aistin tämänkin tuotteen loppumisen, niin vikat painallukset tulivat silti yllärinä. Jos puteli olisi läpikuultava, elämä olisi helpompaa. Minulla olisi ollut jo korvike vierellä venttaamassa.


En tiedä, kyllä tämä ehkä onkin tuon liki 30 euron arvoinen. Jos olisi alennuksessa, en edes miettisi. Kyllä tämä on paras testaamistani yövoiteista ikinä. Hassua, että sattui paras päivävoide ja paras yövoide samaan "testijaksoon".


Sokoksen ihonhoitoa löydät täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!