keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Heatwave

Ehkä vähän liikaa leikitty nyt tuon värisävyn kanssa koneella.
Jälleen puretaan blogin kautta saamaani Wet'n'Wild-pakettia. Tällä kertaa esittelyssä MegaLast-kynsilakka sävyssä Heatwave.

Sellainen oranssinpunertava tapaus kyseessä.
Ja tämä siis kuuluu niihin lakkoihin, joita on lähes mahdotonta saada kuvattua oikeassa sävyssään, paremmin kuitenkin onnistui kuin monen muun lakan kanssa. Kuten näkyy niin tuossa ekassa kuvassa meni sävyillä leikkiminen jo vähän pitkälle, kun yritin koneella tulosta korjata. Jätin leikkimisen siis tuohon ensimmäiseen kuvaan.

Tässä sävy eniten omana itsenään.
Tiedättekö mitä minulle tuli ensimmäisenä tästä sävystä mieleen? Fiftarilook. Esimerkiksi tyyliin BB-juontaja Elina. Siis tämä visio tuli niin vahvasti ajatuksiin, etten päässyt siitä millään. Hassua on se, että vaikken todellakaan ole mikään fiftari enkä oikeastaan ole edes kovin hulluna tämänsävyisiin lakkoihin, niin tuon fiftariajatuksen jälkeen vain ihastelin kynsiäni. Tuijottelin niitä joka käänteessä ja olin sanalla sanoen rakastunut. Aiheutti todellakin helleaaltoja, suorastaan tulikuumia aaltoja minussa.

Milloinhan nuo mun kynnet oikeasti kasvaa? Yleensä kasvavat nopeampaan.
Tämä ns. tylsä sävy ei todellakaan siis ollut tylsä sävy. Kaikkea muuta. Pidin tästä jopa enemmän kuin toisesta saamastani Wettis-lakasta, sävyltään Under Your Spell, vaikka olisin voinut kuvitella toisin. Kynsillä lopputulos oli tässä helleaallossa paljon kirkkaampi kuin purkissa, btw. Kuten ehkä tuosta kuvastakin näkyy.

Pari kerrosta tuo vaati, mutta ehkä vähän ainakin kuvissa kuultaa omat kynnet läpi. Kuivuminen olisi voinut nopeampaankin sujua ja ehdinkin jo vähän painaa kynnet johonkin, että suttaantuivat lievästi. Suosittelen siis pikakuivattajaa tämän lakan kanssa.

Ajattelin aluksi, että tämä saattaisi olla ns. aluslakka eli siis tarkoitan lakkaa, joka vaatii vielä koristelut päälleen, mutta ei. Tämä on hyvä näin.

Niin ja lakka tosiaan vaikuttaa olevan nimensä veroinen megaläästi. Muutaman päivän jälkeen kynsien kärjistä oli kulunut ihan siis puoli milliä eli tuskin silmillä havaittavissa oleva määrä. Muuten lakat olivat pysyneet täydellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!