perjantai 1. huhtikuuta 2011

Rakkautta vain


Niin kuin hehkutin jo täällä, niin Nivean Creme pelasti todellakin talvipakkasten kiusaamat kätöseni. Kun tuju rasva loppui, kuivuivat kädetkin, joten pakkohan tämä oli saada uusintakäyttöön. Nyt sitten testataan, oliko ensimmäinen kokeilu pelkkää tuuria (niin kuin usein oikeasti on) vai onko tämä parin euron sininen, joka marketin voide todellakin pelastava enkeli tälle kaikki apteekin perus- ja reseptirasvat kokeilleelle naisihmiselle.

Jos joku sai inspiksen tuosta ensimmäisestä Creme-postauksesta ja päätyi ostamaan tämän metallisen ihmeen, niin tulkaahan kertomaan, että auttoiko se! Olisi kiva kuulla muitakin kokemuksia. Se täytyy kyllä sanoa, ettei se suoranainen ihme ole, jos voide toimii, koska niin täyteläistä ja paksua tämä on.

Sormet ristiin, että homma pelittää taas!

4 kommenttia:

  1. Heh, täällä ilmottautuu yksi tuon rasvan kotiinsa hakenut. Isken tuota kynnon klöntin käsiin, puuvillahanskat päälle ja aamulla kädet on taas hyvässä kunnossa. Parantui samalla ihottuma joka oli vaivannut jo pari viikkoa. Kiitos siis aikaisemmasta suosituksesta :)

    VastaaPoista
  2. Plaz^: Loistavaa, hienoa, että toimi!

    VastaaPoista
  3. Hep, vähän aikaa sitten ostin kuin ostinkin tuon Nivean purkkirasvan. Oon käyttäny vasta pari kertaa, mutta hyvältä vaikuttaa ja epäilemättä sitä tulee ostettua toistekin. Kiitos siis vinkistä vielä kerran! =)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!