maanantai 24. lokakuuta 2011

Sateenkaaren tuolla puolen ja pitkällä siellä

Oli PAKKO pitää viikonloppu blogivapaata, koska masennuin perjantaina tyystin. Tein peräti kahdet epäonnistuneet kynnet. Ensin oli vahva visio ekoista kynsistä, mutta se ei onnistunut käytännössä. Seuraavat kynnet olivat myöskin hyvä idea vain ajatuksen tasolla, eivät livenä. Huoh.

Koska olen jonkin sortin masokisti, voin kai vilauttaa teille kuvat kynsistä, jotka olivat ihan täyttä kuraa. Mutta huomioisin, että livenä olivat miljoonasti paremmat kuin kuvissa. No, se nyt ei paljon vaadi.

Visio A:

Gosh: Metallic Green ja Rainbow.
Sain jo keskiviikkona päähäni, että nämä kaksi näyttäisivät hyviltä päällekkäin. Obsessioin tästä parista kaksi yötä ja ihastelin päässäni, miten upeista kynsistä voin tehdä postauksen. No such luck. Kaikki Goshin metalliset lakat ovat tosi ihania, mutta myös aika ohuita ja jäävät herkästi röpelöiseksi kynnen päälle, jos kynsi ei ole aivan tasainen. Kaikki pumpulihaituvat ynnä muut näkyvät siis selvästi. Noh, näin siinä myös kävi, koska olen niin helkutin laiska, etten jaksa huoltaa kynsiä edustuskuntoon... ööh... koskaan. Ajattelin, että Rainbow peittäisi kaikki epätasaisuudet, mutta ei. Tajusin myös, että Rainbow sopii oikeasti vain tummien lakkojen päälle. Vaaleiden tai edes keskitummien lakkojen päällä sillä ei tee oikeastaan mitään.

Se olisi voinut olla niin kaunista, mutta ei.
Sanomattakin on selvää, että nämä lakat lähtivät nanosekunnissa pois. Kamalaa. Olisi ollut parempi, jos metallivihreä olisi levittynyt siististi. Oman, laiskan itseni vika. Henkisiä miinuksia tänne suuntaan.

Visio B:

Color Club: Jewel of a Girl, Gosh: Rainbow
Ajattelin, että tumman lakan päällä Rainbow näyttää saletisti hyvältä. Niin varmasti näyttääkin, mutta ajattelin olla ovela ja säästää Sateenkaarta ja lakata vain kärjet. Tästä se ajatus sitten lähti alamäkeä kohti epäonnistunutta lopputulosta. Rainbow käyttäytyi aivan omituisesti ja antoi ymmärtää, että sillä lakataan joko koko kynnet tai ei mitään. Piste.

Ymmärrän, jos uskonne minuun kynsilakkailijana on romahtanut.
Vakuutan, että livenä nuo näyttivät aavistuksen paremmilta, mutta ei niillä hirveästi brassailla. So not happy. Nyt laitan Rainbow'n pannaan, kun en kerta sitä osaa käyttää. Saan tästä edespäin käyttää sitä vain varmojen lakkojen kanssa (kuten Hennesin Fashionista, klik).

Mitä tapahtuu?
Näytti siltä kuin Jewel of a Girlin alta olisi kuoriutunut iso möykky Sateenkaarta. Tai päinvastoin. Hyihyi.

Jos Jewel of a Girl kiinnostaa omana itsenään ilman krumeluureja, niin siitä lisää tässä postauksessa. Tosi upea lakka, mutta ihan samanlainen kuin Wettiksen Under your spell sekä Avonin Wicked. Mutta ehkä tässä Jewelissa näkyy kaikista eniten tuo punainen shiftaus ruskean alta. Eli näistä kolmesta varmasti paras lakka siltä kantilta katsottuna.

Tämä on jo aika mones surkea kynsilakkapostaus... ANTEEKSI, en voi itselleni mitään. Minulla on joku pakkomielle postata kaikki mahdolliset kynsikuvat, vaikka lakat viipyisivät kynnellä vain sen nanosekunnin tai pari.

2 kommenttia:

  1. Siis minusta nämä on aika kivoja nämä sun sarjassa epäonnistuneet lakkaukset ilmestyneet. Kun mullekin käy aika usein noin, ja virheistä oppii kato. Eli loistavaa kansalaisrohkeutta näyttää näitä meille muillekin epävarmoille lakkailijoille.

    Kynsiblogithan on täynnä toinen toistaan upeampia lakkauksia, mutta tämä on sitä oikeaa elämää. Eikä minusta sitäpaitsi tuo Gosh Metallic Green - Rainbow yhdistelmä nyt niin paha ole, vaan oikeastaan aika hieno!

    VastaaPoista
  2. Pumppis: Siis joo, mähän postaan näitä yleisen hyvän ja kaikkien edun vuoksi :D :D Ihanasti ajateltu ;)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!