perjantai 7. lokakuuta 2011

Hot Pink -punastelua

Ennen käyttöönottoa suti oli kyllä ihan vaalea.
Tämä tuote minun on pitänyt esitellä jo monen monta kertaa, mutta aina se on jäänyt. Kyse ei edes ole siitä, että tämä jotenkin kuuluisi ykköstuotteisiini, koska näin ei ole. En ole muistanut/ehtinyt käyttää tätä paljonkaan, mutta niin uskomatonta hifistelyä tämä on, että pakko avautua :)

Bodari on tehnyt yhteistyötä London College of Fashionin kanssa.
Kyseessä on siis The Body Shopin Tailored Cheek Tint, joka on poskipuna geelimäisessä muodossa. Viime kevään Brush With Fashion -trendilookiin kuuluva kirkas geeli muuttuu iholle laitettaessa pinkiksi punaksi. Eli söpön punastuksen saa poskille myös tällä tavalla.

Aluksi väritöntä geeliä.
Aika hauska juttu, josta mieleeni muistui taas kerran oma nolo tarinani lapsuudesta. Olin sedälläni kylässä joskus tosi nuorena ja olin unohtanut huulirasvan kotiin. No, huuleni rohtuivat aivan järjettömän paljon, niin paljon, että se oli jo kivuliasta. En kehdannut pyytää apua, mutta epätoivoissani bongasin vessan pöydältä jonkun huulirasvapuikon näköisen tuotteen ja korkin alta paljastuikin vaalea puikko, joka näytti ihan täysin huulirasvalta. No, tästä innostuneena sohin sitä huulilleni varmaan viiden minuutin ajan etsien helpotusta kuiville huulilleni. Kun lopetin ja katsoin peiliin, huomasin kauhistuneena, että väritön aine alkoikin muuttua kirkkaaksi pinkiksi huulillani. Ja voi luoja, että sitä tavaraa oli vaikea saada pois! Että on sitä siis osattu ennenkin hyödyntää teknologiaa, ihon lämpöä ja vaikka mitä kaikkea.

Poskella tämä näyttää sitten ehkä vähän pinkimmältä kuin käden iholla.
Mutta palatakseni tähän tuotteeseen, niin näitä on saatavilla yksi, kaikille sopiva sävy nimeltänsä Hot Pink. Mitään övereitä en sillä ole saanut aikaiseksi eli sitä on turha pelätä. Mutta joo, eihän tämä kaikista yksinkertaisin tapa ole poskipunaa levittää, kun aine levitettäessä on vielä kirkasta, mutta kyllä kai jokaisen kosmetiikkafriikin pitää kaikkea kokeilla :) Koostumukseltaan geeli on pehmeän ja mukavan tuntuista ja sen saa levitettyä ohuelti.

Mitä sanotte: jei vai nej?

5 kommenttia:

 1. Mulla on varmaan ollu nuorema muksuna tuollaista kuvailemaasi huulipunaa. Oli ihan oikeesti niin kirkkaan kirsikan punaista ja kesto oli ihan mahdoton! Ei sitä pyykimällä pois saanu. Taisin saada sen jostain ulkomailta tuliaisiksi :)

  VastaaPoista
 2. Mirja: Joo, ja kuvittelepas kun tosiaa lykkäsin sitä rohtuneille huulille, niin voi morjens, että tarrautui tiukasti :/

  VastaaPoista
 3. Ihmettelin tuota, kun eka kattelin, että se on huulikiilto. Kiinnostava tuote, voisin joskus kokeilla, kun en oo poskipunauutuuksia kokeillut aikoihin. Oon jumissa Too Facedin leopardipunaan <3

  VastaaPoista
 4. enpä ole ennen moiseen törmännyt vaikka paljon kosmetiikan parissa pyörin :) jännittävä!

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen tuote. En ole minäkään moisesta ennen kuullut.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!