torstai 27. lokakuuta 2011

Uu mama, mitä herkkusia!

Ihanaa, ihanaa.....!!!

Siis nyt olen tilannut kynsilakkavarastoon sellaiset herkut, että oksat pois. En oikeasti meinannut housuissani pysyä 24 tuntia, joka siinä about menee, kun Cesar's Shopista tilaa. Ja en sieltäkään ole ainakaan yli vuoteen mitään varmaan tilannut, että se oli kokemus jo sinänsä, mutta löysin sieltä sellaisia ihanuuksia, että... ah.

Okei, nämä lakat on varmaan niiiin nähty joissain oikeissa kynsiblogeissa, mutta silti. Ei se estä minua hehkuttamasta.

Bright colors, checked.

Nämä lakat olivat tarjouksessa. Olen ihan fiilareissa näistä väreistä. Vihreä on nimeltänsä Twiggie ja överimauton, mutta niin ihana barbiepinkki MODern Pink. Nämä ovat jotenkin niin samaa kirkkausastettakin, että voi kai näillä taiteilla yhdessäkin jotain kivaa. Uiui. Varmaan nämä ovat jostain viime vuoden kokoelmista, mutta ei haittaa. Olen niin rakastunut. Cremelakathan ovat mun least favourites, koska ne ovat yleensä tylsimpiä. Metalliset, helmiäiset, foilit, kaikki muut oon yleensä vähän jännempiä, mutta... Jos ovat näin herkun värisiä, niin ei tylsyydestä puhettakaan. Plus että cremejen päälle on kiva askarrella sitten jotain muuta piristystä.

Tätä voi kai jo sanoa värien ilotulitukseksi.

Ja tämän ihanan glitterlakan bongasin alunperin äskettäin Sonnen blogista (tästä postauksesta) ja rakastuin heti. Ei minun kuitenkaan pitänyt tätä tilata, mutta pakko se sitten oli, kun kerran sinne Cesar'sin sivuille eksyin. Wish Upon a Rock-Star on lakkamurusen nimi. Pitäähän minulla olla jotain korvaavaa päällystettä, jos Goshin Rainbow sattuisi loppumaan. Näen jo tämän joulukynsissä tummanvihreän tai -punaisen päällä. Ja viipyy sitten varmasti kynsilläkin joulusta loppiaiseen juhannukseen, koska glitterlakat tunnetusti viihtyvät kynsillä ja pitkään.

Ihana trio! Mikä on sinun suosikkisi?

En vielä laittanut kynsille näitä, kun pääsen pitkästä aikaa (siis oikeasti pitkästä aikaa, olen ollut raskaana tässä välissä ja kasvattanutkin lasta puoli vuotta) viihteelle viikonloppuna, niin pohdiskelen säästelisinkö näitä sinne asti edes.

I'm so happy...... <3

1 kommentti:

  1. Moikka! Sinut on haastettu!
    http://pientajaisoakynsilla.blogspot.com/2011/10/haaste.html

    En kyllä tiedä, oletko jo haasteen saanut, mutta laitoin kuitenkin :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!