maanantai 10. lokakuuta 2011

Ja taas testataan Wella!

Luulisin, että tämä seuraava testiprojekti kiinnostaa monia, sillä aiempi Wellan testi -aloituspostaus (klik ja tulospostaukset klik ja klik) on keikkunut koko blogin suosituimpien postausten sijalla 5 jo herraties kuinka kauan. Nyt siis kokeillaan Wella Pro Series -sarjan uutuustuotteita, jotka sain blogin kautta testiin.

Puolen litran törpöistä riittää pitkälle.
Vaikka hingun hiustuotteilta aina sitä volyymia, tuuheutta ja kuohkeutta, niin olen nyt havahtunut siihen, että kuiva pörrötukkani kaipaisi myös kosteusjysäytyksen tähän väliin. Koska Paul Mitchellin kosteuttava tehohoito ei tarjonnut kutreilleni mitään uutta auringon alla, toivon, että Weltsu tekisi sen Paul-pojan puolesta. Testiin sain siis Moisture-shampoon ja -hoitoaineen, jotka lupaavat pehmittää kuivat, pörröiset hiukset kosteutta sitomalla.

Ou jea.
Jos nyt kävisi niin, että hiuksista jäisi uupuumaan se tuuheus Moisture-sarjan tuotteita käytettäessä, niin ei hätää. Sain testiin myös Volume-sarjan muotovaahdon ja hiuskiinteen. Nyt on hyvä olla, ai ai.

ps. Voin jo nyt sanoa, että on sitten tuoksu kohdillaan näissä tuotteissa. Kun avasin kuplamuovikirjekuoripussukkahärpäkkeen, jossa nämä tulivat, lehahti nenukkiini aivan jumalattoman ihana hedelmäinen tuoksu, jota tuoksuttelin pitkään. Eli samaa ihanaa tuoksuperhettä ovat kuin aiemmin testaamani Volume-shampoo ja -hoitsikka. Namnam. Saako näitä syödä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!