lauantai 8. lokakuuta 2011

Kukkuu kuivashampoot!

Tämä on jo legenda. Eikö pakkauskin sen kerro?
Ja otsikko on taas aika ässä. Joo-o. Eniveis, löysin hoteistani vielä pulveriversion jo suihkeena testatusta (klik) Swiss O-parin Frottee-kuivashampoosta. En ole aivan kamalasti ehtinyt tätä käytellä, mutta vaikuttaa kyllä ihan toimivalta. Tykkään vaan hurjasti enemmän suihkemallisista kuivureista...

Uusia kuiviksia ilmestyy hyllyille kuin crackle-lakkoja konsanaan.
... Tästä pääsemmekin siihen aasinsiltaan, että koska Schwarzarin kuivashampoo lopahtaa varmaan kohta, katsoin parhaaksi ostaa jemmaan jo jonkun uuden tuttavuuden. Arvoin Herbinan ja Sunsilkin välillä ja Herbinan Tuuheuttava Kuivashampoo voitti, koska se oli euron halvempi... ja koska se lupaa tuuheuttaa. Himoitsen kyllä sitä Sunsilkin kuivista ihan yhtälailla.

Olisipa tämä hyvä!
Herbina siis maksoi Cittarissa 4,95 e ja Sunsilk vissiin 5,90 e. Sunsilkin kuivista olen tosissaan mietiskellyt jo pitkään ostavani. En edes tiennyt, että Herbinalla on tätä tuotetta valikoimissaan ennen kuin näin telkussa vilauksen siitä. Prismassa kuivashampoovalikoima ei vaikuttanut yhtä hyvältä, en ainakaan löytänyt sieltä mitään uutta. Ehkä ne olivat piilossa jossain.

Myös se Tresemmén kuivashampoo pitäisi testata. Muistelisin, että sen hinta on about 7,90 e. Mutta fakta on myös se, että mitä halvemmalla tämän tuotteen saan, sitä varmemmin olen myyty. Jos Herbina on hyvä, niin olen erityisen positiivisesti yllättynyt, koska sen hinta on niin alhainen

Olen kyllä ihan sitä mieltä, että jokaiselta itseään kunnioittavalta tukkatuotemerkiltä pitäisi jo löytyä kuivashampoo valikoimistaan. Ainakin siis, jos sarjalla on muitakin tuotteita valikoimissa kuin shampoot ja hoitoaineet. Kuivashampoita on toki ollut jo pitkään, mutta aivan yhtäkkiä niitä on ilmestynyt ihan hurjasti ja laatu on tosiaan kehittyny ihan älyttömästi. Muistan kun joskus 15 vuotta sitten kinusin äidiltä kuivashampoota, kun niistä kuulin, mutta äiti sanoi, että turhaan niitä ostaa, kun tukka jää ihan pulverin peittoon. Toista se on nyt. Tosin onpa tuo ongelma tietysti varsinkin tummatukkaisilla vielä olemassa, jos tuote ei ole laadukas.

3 kommenttia:

 1. Tuon Herbinan ostin viimeisimpänä. Se on musta tujumpaa kuin monet, tuuheuttaa pitkääkin tukkaa aika kivasti. Eli selkeästi potentiaalia myös muotoiluun, kaikissa ei oo. Tosin edelleen vannon kuivashampoon nimeen, kun en jaksa pestä tukkaa ja puuteriin, kun haluan tuuheutta.

  Sunsilkin kuivista en oo vielä missään nähnyt, mutta ostan sen jossain vaiheessa varmasti. Tuntuu, että oon testannut kaikki. Tosin Tresemme on vielä vessan kaapissa korkkaamattomana, mutta ostettu kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 2. asetonihuuruja: Hei, kiva tietää, että Herbinasta on johonkin :) Munkin mielestä tärkein pointti on se hiusten "putsaus", mutta aina parempi, jos saa tuuheutta mukana.

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Mullakin on tota Herbinan tuotetta käytössä. Siinä on kuivashampoo ja hiuspuuteri ikäänkuin yhdessä. Tavallaan tuo hiuspuuteri saattaa jossain määrin vähentää sitä puhtausvaikutelmaa, koska se tekee hiuksista karheat, jolloin ne takertuvat toisiinsa helpommin.

  -Jenni

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!