torstai 20. lokakuuta 2011

Vadelmaa ja mansikkaa

Villiä vadelmaa.
Minun on pitänyt jo pitkään kirjoitella jotain näistä Lumene Natural Code -merkkisistä Smile Booster Tinted Lip Balm -huulivoidehässäköistä. Koska omistan niin paljon huulijutskia, en näitäkään ole kovin kauheasti ehtinyt/muistanut käyttää, mutta jotain ensivaikutelmahabituksia voinen kertoa. Ensinnäkin kerrottakoon, että kyseessä ovat siis sävyttävät huulivoiteet (niin kuin nimestä voimme päätellä). Aika perushuulikiillolta tuoksuva sävy 3 Wild Raspberry näyttää tuubissa ihanaiselta herkkupinkiltä...

Puspus. Ei juma, mikä kierre tuossa alahuulessa. WTF.
... mutta huulilla pinkkiys katoaa. Ehkä toivoin vähän Niveamaista väritulitusta (kerroin Nivean Volume Shine Wonder Full-kiilloista täällä ja niistä riittää väriä huulille), mutta ei tämä paha ole näinkään. Varsinkaan jos käyttää tuotetta huulivoiteena, ennemmin kuin kiiltona.

Pinkimpää.
Tällä tavalla kädelle pursotettuna väriä tosiaan vielä näyttäisi olevan... Noh, muistakaa tämä totuus: Huulikiillot ovat kuin miehiä, joskus ensivaikutelma voi pettää. Tämä oli tällä tavalla aika nopeasti hatusta heitetty laini, kuulostiko joltain ikiaikaiselta totuudelta? :)

Mansikkanamua.
Toinen sävyni on 4 Strawberry Candy, joka tuoksuu makeaiselta mansikalta eli nimi on ainakin oikeutettu.

Ja taas tuo alahuulen mutka. Tehkääpä perässä :)
Tästä tulee huulille enempi väriä kuin pinkistä kollegastaan.

Koostumukseltaan nämä eivät ole lainkaan tahmaisia, vaan aika ohutta tavaraa. Uskoisin, että sopivat kuivemmillekin huulille. Tuntuvat tosiaan aika hoitavilta ja voisinpa kuvitella, että nämä pääsevät suurempaan käyttöön nyt syksyllä ja erityisesti talvella, kun huulet ovat jatkuvasti koetuksella.

ps. Sori taas vaan mainostus, mutta... :) Sen lisäksi, että Sokoksen verkkokaupassa saa hiustuotteita -40 prossan alennuksella, niin siellä on 23.10. asti myös asiakasomistajapäivät eli, jos omistatte S-etukortin, niin alennusta saa normihintaisista tuotteista 15 pinnaa. Huomasin tämän, kun himottelin Goshin kynsilakkoja. Tuli jostain ihan puun takaa Gosh-himo ja yritän nyt taistella sitä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!