tiistai 18. lokakuuta 2011

Oh my feet!

Ei ole kukaan eikä mikään hellinyt jalkoja Dermudin jälkeen.
Siis heräsin yhtäkkiä siihen tosiasiaan, että olen unohtanut hemmotella jalkaparkojani! Sen jälkeen, kun edellinen jalkavoiteeni loppui, olen hylännyt koipeni täysin. Voi minua. Voi jalkojani. Voisin jopa veikkailla, että jalkojen rasvaus on unohtunut jo raskaana ollessa, kenties siksi, etten mahan yli yltänyt jalkoihin. Olenko siis kuukausikaupalla pitänyt jalkojani kuiviossa? Perhana.

Kuivien jalkojen kaveri.
Käytin siis aikoja sitten loppuun Ahavan Dermud-jalkavoiteen, josta en muuta muista kuin sen, että se oli tosi hyvä voide. Muistan, että jalat (ja vähän kädetkin siinä samalla) olivat paljon smoothimmat tuon voiteen jälkeen ja olin aidosti surullinen, kun voide loppui. En nyt jaksa enää muistella voiteen INCI-listaa, kun en tarkemmin voiteen vaikutuksia muista. Noh, kohti uusia tuulia.

Jalkanaamiostako apua laiminlyönteihin?
Päätin ottaa jalat nyt erityistarkastelun kohteeksi ja voidella niitä ilta toisensa perään. Avuksi ajattelin ottaa Oriflamen Feet Up Advanced Rescue Treatment -jalkanaamion (löytyy täältä). Tätä suositellaan käytettäväksi yön yli ja sen aion tehdä, monen monituista kertaa. Toivottavasti tämä antaisi anteeksi jotain. Eivät jalkani nyt mitenkään superhyperkuivat ole, mutta ei varmasti olisi pahitteeksi antaa niille pieni annos glyseriiniä.

Testi alkakoon.

2 kommenttia:

  1. mulla on tosi kuivat jalat yleensä ja sen takia käytän tota oriflamen jalkanaamiota kerran viikossa. kyl toimii jo ensimmäisellä kerralla! :)

    VastaaPoista
  2. Maryanneh: Jes, sitten osui valinta nappiin :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!