tiistai 4. lokakuuta 2011

Paul pihtaa kosteutta, mutta Sexy Hairin saa muualtakin!

Voi Mitchellin pojua... Vähän grippiä, hei!
Ei ziisus, mikä otsikko. No joo, asiaan... Oli sitten käytössä Paul Mitchellin kosteuttava tehohoito nimeltänsä Super-Charged Moisturizer. Hohhoijakkaa... Eipä paljon säväyttänyt, vaikka jostain blogista luinkin kehuja tästä kyseisestä tuotteesta. Vaikka pidin aikoinaan hirveästi Paul Mitchellin Super Strength -shampoosta sekä -hoitsikasta sekä edelleen käytössä olevasta hoitosuihkeesta (lue lisää täältä), niin en yllättäen kuitenkaan yllättynyt siitä, että tämä tehohoito ei aiheuttanut minussa sen kummempia säväreitä. Harvemmin nuo tehohoidot niin tekee. Se sen sijaan yllätti, että tämä ei tehnyt mitään. Ei siis mitään. Ei edes selvittänyt tukkaa. Latvat olivat ihan takussa tämän käytön jälkeen. Perushoitoaineet tekevät tukalleni paljon enemmän kuin tämä.

En väitä, että tuote on huono, mutta minulla se ei ainakaan toiminut. Olisikin ihan pirun mielenkiintoista kuulla kokemuksia joltain, jolla tämä on toiminut. Hamppulatvani ihan varmasti kaipaavat kosteutta, joten aika sääli, etten saanut tästä irti sen kummempia.

Niin, ja ohjeissa oikein korostetaan, että lämpö tehostaa vaikutusta ja suurimmaksi osaksi käytinkin tätä saunassa, mutta kun ei, niin ei. Ainoa plussa klikkikorkista ja ylösalaisesta tuubimallista eli tuote on helppo saada ulos putelista. Eikun joo, tuoksu oli myös mieto, mutta mukava.

Mutta hyvä puoli tässä on se, että minulla on niin monta tehohoitoa/-naamiota, että pääsen taas käyttämään jotain uutta. Ja sehän on aina hauskaa.

Ihana tuoksu oli tässä, nam!
Käytössä oli myös Sexy Hairin Organics-hoitoaine (valmistettu 77% luonnonmukaisesti tuotetuista raaka-aineista), joka täytti odotukset paljon Paulia paremmin. Tämä se sitten vasta tekikin tukasta pehmoisen ja hamputtoman. Selvitti myös tukan kivasti ja oli kaikin puolin kiva. Klikkikorkista plussaa, tietty, mutta Paulin suunnittelu oli parempi, koska tuubi oli pehmeämpi. Tällaisesta kovasta purkista on vaikea puristella mitään. Harmitti vietävästi, kun loppuvaiheessa piti melkein soittaa apua Tylypahkasta, että saisi tuolta tulemaan mitään.

Ihana pumppupullo!
Otin jossain vaiheessa käyttöön vielä Sexy Hairin Moisture Boost -tehokosteuttajan (valmistettu 95 % luonnonmukaisesti tuotetuista raaka-aineista), joka tekee mistä tahansa* hoitoaineesta tehohoidon. Tämä (kaikenlaisia öljyjä sisältävä) buusti ei aiheuttanut mitään suuria tunteita SH:n hoitsikan kanssa, joka oli jo valmiiksi hyvä, mutta paransi huomattavasti Paulin tehohoidon laatua. Jo selkeni tukkakin! Tätä pikkutörppöä (50 ml) minulla on vielä runsaasti jäljellä, joten se saa vielä tehdä taikojaan muidenkin hoitsikoiden kanssa.

Ai ai, mikä jekutus!
*Huomatkaa alkuhuijaus: mihin tahansa hoitoaineeseen ja loppuselvennys: mihin tahansa SEXY HAIR ORGANICS -hoitoaineeseen ;) No, joka tapauksessa eron huomasi selvemmin tuon Paulin tökötin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!