maanantai 17. lokakuuta 2011

5 x Fashionista

In real life, tämä lakka on kyllä lilampi. Ei noin sinertävä.
En pitänyt niitä edellisiä lakkoja kovinkaan pitkään. Huonosti lakatut olivat eivätkä muutenkaan nyt sytyttäneet sillä hetkellä niin kovinkaan paljon.

Ulkokuva ihan hitusen realistisempi, mutta not enough.
Sen sijaan päätin kokeilla yhtä maailmankaikkeuden upeimmista lakoista eli Hennesin Fashionistaa.

Fashionista.
Ajattelinpa kokeilla, millä eri tavoilla siitä saisi muokattua erilaisemman. (Ei sillä, että pitäisi. Se on upea yksinäänkin!) Konadit jätin suosiolla pois tästä leikistä. Niin ja toki kynsikiekot olisivat tätä tarkoitusta varten käytännöllisemmät, mutta en omista yhtäkään, joten omilla mennään.

Ja nyt sitten menee metsään. En oikeasti ansaitse tätä blogia. Juuri kun olen valitellut, miten huonot kynnet/kynsipostauksen tein, niin mitä teenkään? Sen uudestaan tietenkin. Mutta tiedättekö sen tunteen, kun on laitellut tarroja ja lakkaillut eikä vain halua, että kaikki se työ menee hukkaan? Eli siitä on saatava postaus aikaiseksi, vaikka väkisin! Näin siis tapahtui minulle... taas. Pyydän anteeksi seuraavaa kuvaoksennusta.

Minun lempparini suorastaan pompahtaa esiin! 

No niin.

Pikkurillissä mattalakkaus à la Make Up Store.
Nimettömässä glitterkärjet à la Wild and Crazy (Silver Bell).
Keskisormessa ehdoton lempparini eli Rainbow-sävyiset hileet à la Gosh.
Etusormessa Sinan Soft 3D Rubber Art -tarroja, jotka sain blogin kautta Prettyltä.

Hienosti rajattu kuva, kun päivämäärä jäänyt hiukkasen näkyviin. Hups.
Peukalossa tarroja ehkä lemppariarkistani, jonka myös sain Prettyltä. Jos joku ihmettelee, miksi olen asetellut ne noin, niin voinen paljastaa, että lakasta lohkesi pala, jota yritin peittää... Ja loppu on historiaa. Toisin asetellusti olisivat oikein kiva lisä lakkaan.

Näistä voisin käyttää kolmea ekaa, etuosormen tarrat vähän turhan huonosti laitettu.
Jos nyt puretaan vähän osiin tätä ajattelumalliani. Ensinnäkin tuo pikkurillin mattalakkaus. Se on ihan jees, ihan ok, mutta jotenkin vie sen ilon tästä lakasta, joka on superkiiltävä ja ihana sellaisenaan. Eli ei paras vaihtoehto. Nimettömän glitterkärki on aika perus. Sopii melkein mihin vaan lakkaan. Vähän pissis, mutta ei haittaa. Voisin käyttää.

Tämä on kyllä liloittelua.
Keskisormen Rainbow-pläjäys on ehdoton lempparini!!! Olen tästä lakkauksesta haaveillut jo pitkään enkä nyt ihan täysin tajua, miksen suoraan lakannut kaikkia kynsiä vain näin. Fashionista + Rainbow on täydellinen yhdistelmä, pistäkääpähän muistiin. Tarvitseeko tuosta etusormesta mitään sanoa? Tykkään noista tarroista ja käytin niitä, koska olivat violetteja kukkia sopien näin kynsien väritykseen, mutta innostuin liikaa. Tyypillinen tapaus, jossa yksi tarra menee vikaan ja yrittää peittää erhettä sadoilla muilla tarroilla. Note to self: se ei koskaan onnistu. Huomioikaa, että koristelin oikeaa kättäni ja oikeakätisenä koin sen vähän haasteelliseksi. Niin ja vaikka kuvassa tuo tarra näyttää jotenkin tökeröltä, niin livenä ei laisinkaan eikä livenä sitä läpinäkyvää osaa näy laisinkaan. Eniveis, nuo tarrat kyllä siis sopivat lakkaan, mutta ne ovat tosi huonosti asetellut ja niitä on liikaa.

Ja kyllä. Käteni ovat superhyperkuivat ja luulette ehkä, että kuvasin mummoni käsiä, mutta ei, minun ne ovat. Pakko pitää käsirasva/puuvillahanska-sulkeiset pian, kun vaan keksisin, millä rasvalla tämän tekisin. Tarvitsen jotain supermegakosteuttavaa jankkia.

Pikku-apulaiset.
Kerrotaanpa näistä nyt ei-lukusuuntaan. Make Up Storen mattalakka on ainoa laatuaan, jota olen kokeillut, mutta uskon, että parempiakin löytyy. Muista blogeista olen huomannut mattalakkojen tekevän karheampia pintoja (tai ainakin karheamman näköisiä), kun tämä tekee sellaisen sileän. Minulta löytyi kuitenkin jemmapullo, kun tuo ensimmäinen oli jo ihan venyvä ja vanuva. Roskiin siis. WaC:n hopeaglitter on ihana, mutta hankala poistaa, siksi sudin sitä vain kärkeen. Ja Rainbow by Gosh oli vaan yksinkertaisesti legenda jo syntyessään.

Prettyltä saadut tarrat ovat huippukivoja ja kuten sanottu, tuo ylempi noista arkeista on lempparini. Jos se olisi täynnä pelkkiä sydäntarroja, joita käytin Pink Doll -kynsissä (klik), se olisi kyllä vieläkin parempi. Nyt käytin apiloita sen vuoksi, etten halunnut sydämiä tuhlata :)

ps. Kynsitarroja pääset tilailemaan täältä ja tuo lemppariarkki on siis tämä. Nyt saa muuten Prettystä Lily Loloakin, ihan btw.

ps2. Bonuksena kuudes tapa tehdä Fashionistat eli avaruusoksennuskynnet (Fashionista + WaC:n Purple Glitter), jotka löydät täältä. Tuolta näkee Fashionistankin joissain kuvissa enempi omana itsenään. Tai no okei, laitetaan parempi kuva arkistoista tähänkin.

Oikeamman sävyinen Fashionista.
Eli tuollainen lila Fashionista on aikuisten oikeasti sävyltään. Kuva siis jostain viime vuodelta.

Kiitos ja anteeksi.

4 kommenttia:

 1. hei, kivoja kynsiäsulla :) ihmettelen vaan, että onko tuo "mammalomailee" nyt niin tarpeellinen tuossa blogisi nimessä? Muuten on kyllä ihana blogi :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Hahaa, mietin ihan samaa :D Eihän se ole. Ei mitään käsitystä, miksi se siinä on, mutta en viiti enää poiskaan ottaa. Vai pitäskö? Ehkä pitäis....

  VastaaPoista
 3. Kyllä se Fashionista on aina yhtä nätti :) Ja Rainbow <3

  VastaaPoista
 4. MQ: Niinpä! Kiitos vaan sulle, että tutustutit mut Fashionistaan :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!