sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Pesex?

Tuliaisia Prismasta.
Kyllä. Tähän on tultu. Näin vähän asiaa minulla tuntuu tällä hetkellä olevan, että väännän juttua vaikka pesusienestä. No, nythän on sunnuntai eikä kukaan lue tätä kuitenkaan, eihän? Mutta joka tapauksessa nappasin marketista matkaani tuplapakkauksen naamanpesusieniä, sillä edelliset oli vähän ronskissa kunnossa eikä niitä oikeastaan voinut enää edes käyttää. Oli ihan heräteostos, vaikkakin tuikitarpeellinen. 2,50 euroa kustansi tuo pakkaus.

Alempi eli karheampi sieni sopii myös kuivaharjaukseen.
Ja olihan sitä pakko hommata sienet myös kropalle. Tiedättekö sen tunteen, kun saunassa vähän raavitte jalkaa ja yhtäkkiä kynnen alla on kasa kuollutta ihoa? No, viime aikoina tämä on tapahtunut minulle usein ja olen ilmeisesti nakannut menemään kaikki entiset sienet, joten there you go. Tämä oli måste ostos. Ei pelkkä kuorintavoide riitä. Nyt saa ihon kuorittua superhyvin saunan jälkeen. Pesex-paketti kustansi 1,65 euroa.

Jos olisin pelinaisia, voisin lyödä vetoa siitä, että tämä oli blogimaailman turhin postaus, mutta arvelen silti, että ihan täältä omasta blogistani löytyy vielä turhempiakin. Ehken siis nakkaa kolikoita jakoon ihan vielä... Vai mitäpä sanotte seuraavista postauksista, jotka kaivoin blogini syvyyksistä:

Sitä syvänpunaista -postaus "laadukkaine" kuvineen on aika hyvä ehdokas turhimpien postausten joukkoon.

Kannattaako omaa tyhmyyttään kaikille paljastaa? Sitä sopii miettiä sen jälkeen, kun on lukenut postauksen Silikoninen salaisuus.

Tämä on ehkä all time -ykkönen: Todistusaineistoa. Ja voi, mikä laadukas kuva. Ah.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tää ei ees ollu niin turha juttu :DD Luin sit viel noi muutki "turhat" jutut ku ei sunnuntaisin oikein oo muutakaan tekemistä ;)

    VastaaPoista
  2. Inkeri: Hei, kiva viihdyttää sua :) Ehkä rupeankin panostamaan sunnuntain postauksiin, jos useampikin vaikutusaltis nuori nainen koomailee silloin kotisohvalla! :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!