torstai 6. lokakuuta 2011

Glamöröösiä!

Uuh la la! What a shine! :)
Sainko huomionne? Hyvä! Niin kuin olen useasti toitottanut, niin nysäkynsien kavereina toimivat hyvin tummat lakat sekä bling-lakkaukset. No, kuvaan pääsi taas oikea käteni, joka ei ole virallinen kuvauskäteni, mutta jonka kynnet ovat pidemmät kuin kasvamista vastaan taistelevat vasemman käden kynteni. Joten vasemman käden vuoksi kokeilin unohduksiin jäänyttä blingilakkaa à la Lumene.

It's Glamourous, glamourous, laulaa Fergiekin.
Lumenen lakka sävynumeroltaan 8 on nimeltänsä Glamourous ja olen kyllä omistanut sen jo kauan, mutta ilmeisesti en ole blogissa esitellyt. En itse asiassa ole ihan varma, olenko tätä koskaan testannutkaan. Luulin jo hävittäneeni sen, mutta siellä se oli, missä pitikin.

Tykkään.
Tämä on kyllä aivan mahtava lakka. Kaksi kerrosta takaa peittävyyden, mutta yhdellä hyvin asetellulla, paksulla kerroksellakin saa homman hoidetuksi. Habitukseltaan lakka on kuin Goshin Frou-frou, mutta siinä missä Froukki on kultaisempi, tämä on selkeästi vaaleanpunainen, ehkä jopa vähän lilahtava. Täynnä säihkettä ja glamouria kuitenkin, ihan nimensä mukaisesti. Olen täysin myyty.

Tämä on vasta ensimmäinen Gloss & Care -lakkani, mutta Sokoksen 3+1-päiviin sortuneena tilasin verkkokaupasta toisen lakan jossain mystisessa punahkossa sävyssä. Katsellaan sitä sitten myöhemmin. Se odottelee minua jo postissa.

ps. UYS:lle pointsit siitä, että lähti kynsistä kuin vettä vaan! Kerrankin miellyttävä kynsilakanpoisto-operazuuni. Terkuin, glitterkynsien jäljiltä traumatisoitunut lakkaaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!