perjantai 17. kesäkuuta 2011

Mammameikin a ja o

Tämä tuntuu nyt olevan joku teema, mutta aloitan taas jauhamalla jälkeläisestäni, ainakin epäsuorasti. Nimittäin tässä kun olen reilun kuukauden harjoitellut äitinä oloa, niin olen huomannut neljä asiaa: a) ihoni ei todellakaan ole yhtä hyvässä kunnossa kuin heti synnytyksen jälkeen, b) silmänaluseni ovat yllättävän tummat (johtuen yöunista, jotka voivat olla mitä vain viiden minuutin ja kuuden tunnin väliltä, täysin katkonaisesti tietenkin) ja c) en näistä edellä mainituista syistä halua mennä täysin ilman meikkiä edes kauppaan, mutta d) aikaa ei ole koko tällinkiin.


Mitä siis kuuluu minuutin superpikameikkiini? Ihan minimi on valoväri by Joe Blasco. Tämä on ihan ehdoton silmien alla sekä amorin kaarella. Tämä tekee jo paljon.


Kuitenkin myös iho kaipaa tasoitusta ja jos aikaa on enemmän kuin kymmenen sekuntia, niin sudin pikapikaa myös meikkivoiteen. Tämä vaihtelee. Otan sen, mikä käteen sattuu osumaan. Aika usein käteen osuu Lumene, mutta saattaa olla mikä tahansa muukin.


Jos aikaa on kymmenen lisäsekuntia, laitan myös puuteria.Jos mies ja lapsi ovat kärsivällisellä tuulella, laitan puolessa minuutissa myös kulmat.


Ja jos on siunaantunut jostain vielä extra puolikas minuutti, laitan vähän varjostusta ja poskiin punaa.


Ja sitten se yksi tuote, jota käytän aina. Nimittäin L'Occitane en Provencen huulirasva, joka täyttää myös kaikki huulikiillon kriteerit. Tämä on kyllä kiva. Aika tahmea, läpikuultava koostumus, joka samalla hoitaa huulia että saa ne kiiltämään kivasti. Kesän pelastus.

ps. Nyt olen aika hyvä multitaskaaja. Koko postaus syntyi kuvien lisäämistä lukuunottamatta tyttö sylissä. I rock!! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kirjoitus ja mielenkiintoinen aihe :). Älä nyt pikkuinen saa vielä hyv- köh huonoja köh hyviä vaikutteita kun katselee meikkijuttuja päivästä toisee ;D.

    Niin ja tuo kommenttisi Jälkikasvun mittainen tauko-merkinnässä niin siis hahaa et ole missannut mitään syntynyttä vauvaa vaan ihan meitsin työpaikalta voisit tulla vähän shoppailemaan kaikkea söpöäkivaa n__n. Tai annat osoitteen niin laitan jotain kivaa tulemaan n___n!

    VastaaPoista
  2. Panda: Haha, mä jo ajattelin, että olen missannut nyt kyllä jotain tosi oleellista :D Mutta mikä on tämä mystinen työpaikka? Laita vaikka mailia!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!