torstai 8. lokakuuta 2009

Arkiaamun pohjaa

Eilen vihdoin kokeilin meikkivoidetta (Maybellinen Affinitone) ja meikkipuuteria (Rimmelin Stay Matte) päällekkäin. Ei ollut hyvä yhdistelmä. Erikseen kivan mattapinnan aikaan saavat tuotteet olivat yhdessä katastrofi. Ihoni kiilteli kuin etelän auringossa. Ehkä se on nyt vaan uskottava, että meikkipuuteria kuuluu käyttää yksinään (tai puuterin kanssa, kuten minä).
Aamun meikkisessio sisältääkin siis nykyään yleensä Affinitonen ja mineeraliputskun (jos on aikaa), ja kiireen yllättäessä Rimmelin meikkipuuterin ja samaisen mineraaliputskun. Ja tietenkin hiukkasen Revlonia tai Clarinsia silmien alle.
Jos olen juhliin lähdössä, niin otan astetta kovemmat aseet käyttöön, ja turvaudun Joe Blascon meikkivoiteeseen. Blasco myös kulkee kätevästi mukana, joten korjailen sillä pohjaa päivän aikana, jos korjattavaa on.

Ja vaikka olisi kuinka kiire, niin kulmat meikkaan aina. Tällä hetkellä kulmavärin virkaa toimittaa MSCHICin kulmakarvaväri. Jos kulmat eivät ole laitettuina, olo on alaston.

Mites muut? Millä meikeillä teette pohjan? Kuuluvatko kulmien laitto jokapäiväiseen meikkirepertuaariinne?

Tilasin vihdoin kameran, ja postaan heti itse otetuilla kuvilla jotain kivaa, kun vain saan sen vekottimen hyppysiini. Onko juttuideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!