sunnuntai 4. lokakuuta 2009

MSCHIC

Rakastan MSCHICin tuotteita. En ole pettynyt niistä moneenkaan. Yksi suurista pettymyksistä oli kuitenkin MSCHIC by Seppälän silmämeikinpohjustukseen tarkoitettu tökötti. Se ei vedä missään muodossa vertoja Lumenen vastaavalle. Ensinnäkin levitykseen suhteen olin todella epävarma. Millä tätä laitetaan? Sormella vai siveltimellä? Jos siveltimellä, niin minkälaisella siveltimellä? Noh, kokeilin kaikkia siveltimiä ja sormia, mutta ei tästä mitään tullut. Meikit olivat luomivaossa alta aikayksikön. Ei siis pitänyt meikkiä yhtään.
Myös MSCHIC by Seppälän eyeliner-purnukka oli pettymys. Sen sijaan ... by Seppälän kulmakarvaväri oli ihan jees, vaikka pidänkin enemmän heidän kulmaväristään ilman Seppälä-liitännäisiä.

Täytyy sanoa, että olin kyllä superpettynyt ... by Seppälän tuotteisiin. MSCHICin (ilman Seppälää) tuotteet ovat oikeasti niin lähellä sydäntäni, etten oikein suvaitsisi pettymyksiä. Merkillä on loistavia huulikiiltoja (joista kuluneen kesän herkullisimmat löydät täältä), ja esimerkiksi mainitsemani kulmakarvaväri on jokapäiväisessä käytössäni. Tuotteet ovat suht edullisia, joten kehotan kokeilemaan, jos yhtään kiinnostaa. Kannattaa vahdata myös MSCHICin loistavia tarjouksia ja tilaajalahjahoukutuksia, joita heillä on todella usein.

www.mschic.com

Kuva: MSCHIC by Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!